Håndball-VM:

Norge vant etter nervepirrende drama: - Helt vilt

Norge vant første kamp i hovedrunden i håndball-VM etter et nervepirrende drama som ble avgjort i siste sekund. Nå venter to nye skjebnekamper i jakten på kvartfinaleplass for de norske guttene.

DRAMA: Kampen ble avgjort i siste sekund. Video: NENT.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Portugal - Norge 28-29 (14-16)

Norge var langt på vei nødt til å vinne kveldens kamp mot Portugal for å ha en sjans på en kvartfinaleplass i håndball-VM - og det klarte de.

På tross av et stort sjansesløseri i den første omgangen, var treffsikkerheten bedre i den andre, og Norge tar to viktige poeng i hovedrundens første kamp.

Det ble en ekstrem jevn batalje mot slutten av kampen. Norge ledet med ett mål da Portugal hadde siste angrep. Men avslutningen til Portugiserne gikk i stolpen, og Norge kunne slippe jubelen løs.

- Det er helt vilt faktisk, sa TV3-kommentator Kristian Kjelling etter at Portugal satt ballen i stolpen i kampens siste sekund.

- Vi har godt tak på de i gode perioder. De får komme tilbake i kampen og da blir det fort jevnt igjen, sa Christian Berge til TV3 etter kampen.

Sander Sagosen ble Norges toppscorer med seks mål.

- Vi vinner kampen, det er hovedprioritet. For min egen del brenner jeg litt mer sjanser i dag. Det er et godt håndballag vi spiller mot. Det viser klasse at vi klarer å ro det i land. Vi har ikke helt flyt med dommeravgjørelsene i dag heller, sa Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer