<strong>MED SKJEGGET FØRST:</strong> Magnus H. Moan og Mikko Kokslien gikk Norge inn til seier på lagsprinten i kombinert.Foto: SCANPIX/AFP
MED SKJEGGET FØRST: Magnus H. Moan og Mikko Kokslien gikk Norge inn til seier på lagsprinten i kombinert.Foto: SCANPIX/AFP Vis mer

Norge vant lagsprinten i kombinert

Kokslien og Moan vant foran to ganger Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges 1.-lag med Mikko Kokslien og Magnus Moan vant lagsprinten i verdenscupen kombinert lørdag. Frankrike tok både 2.- og 3.-plassen.

Kokslien og Moan var på 8.-plass etter hoppingen og gikk ut 58 sekunder bak Frankrikes 1.-lag, men med solid fart i sporet ble teten raskt tatt igjen. Halvveis i løpet vekslet Kokslien som førstemann.

Før den siste runden var forspranget til toer Tyskland økt til 7,9 sekunder. Dermed kunne Moan kontrollere inn til seier på ankeretappen, mens Tyskland ble forbigått av de franske lagene.

Norges 2.-lag med Gudmund Storlien og Jørgen Graabak var lenge med i seierskampen, men fikk det tungt mot slutten og ble nummer sju. Det var samme plassering som duoen hadde etter hoppdelen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer