- Norge vinner EM

TRONDHEIM (Dagbladet): Byåsen - MKS Montex Lubin 24- 20. Sjøltilliten struttet av landslagsmoder nummer én, Trine Haltvik, etter Byåsens seier over polske Montex i Champions League. Trine tror på norsk gull i Nederland, og det skyldes ikke bare Cecilie Legangers comeback.

- Jeg tror på gull rett og slett fordi vi nå er gode nok. Det viktigste er at vi er langt sterkere psykisk enn tidligere. Vi gir mer faen og tar ikke oss sjøl så høytidelig. Og vi tenker ikke så mye på hva andre synes. Inkludert media, smiler Trine Haltvik.

Hun mener sjansen til EM-gull ville vært stor også hvis Leganger ikke hadde valgt å spille på landslaget igjen.

Keepertrio

- Å komme dit landslaget er i dag, er en prosess som tar tid. Vi blir ikke best over natta, mener Trine, men legger til at hun er svært fornøyd med at Cecilie er tilbake på landslaget.

- Nå har vi en svært god keepertrio som styrker laget. Selv om Cecilie yter ekstra stor respekt blant utespillerne på møtende lag, er det viktig at vi også har to andre meget gode keepere, understreker Haltvik.

Skadefri

November måned er viet klubbhåndball, og neste kamp i Champions League er 3. januar mot danske Ikast.

- Det er ennå en stund til EM, og nå gjelder det å holde det gående. Jeg føler meg i fin form, og skulderskaden plager meg ikke, sier Trine, som lover å yte sitt til at Norge henter hjem EM-gullet om knappe fire uker.