«Norge viser skremmende styrke»

Danskene er ikke så kjepphøye lenger.

HAR FLYTEN: Norge har klatret til 12. plass på FIFA-rankingen og vinner enda oftere enn under storhetstida på 90-tallet. Foto:  (AP Photo/Peter Morrison)
HAR FLYTEN: Norge har klatret til 12. plass på FIFA-rankingen og vinner enda oftere enn under storhetstida på 90-tallet. Foto: (AP Photo/Peter Morrison) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skremmende sterkt av Norge, slår danske Politiken fast etter nok en seier til Drillos landslag.

Under Egil Olsen har Norge hentet det ene gode resultatet etter det andre. Slikt skremmer vår neste motstander i EM-kvalifiseringen.

- Norge hentet en gedigen borteseier da Irland ble slått med 2-1 i Dublin, skriver Politiken under overskriften «Norge viser skræmmende styrke».

Det danske landslaget får tilsvarende slakt. Året har vært vondt, med hele seks tap. Onsdag ble det 0-0 mot Tsjekkia.

Ekstra Bladet biter seg merke i at Norge «stormer fram på FIFA-rankingen». Norge er nummer 12 i verden, mens danskene sitter igjen som nummer 27.

- Norge fortsetter opp på rangstigen. Og ser noe mer velforberedt ut før den avgjørende kampen mot Danmark i mars, avslutter avisen.

Sporten.dk velger å vinkle sin sak på klassekontringen som ga 2-1 i Dublin. «Onsdag tanket det norske landslaget ytterligere selvtillit», skriver avisen, som også passer på å hylle matchvinner Erik Huseklepp.

- Erik Huseklepp er en mann som Danmark skal passe på. Den 26-årige angriperen har vært lysende for Norge, skriver nettavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer