Mayweather vs. McGregor

Norges beste fightere viser hva som vil skje mellom Mayweather og McGregor

- Alt annet enn knockout er ikke bra.

NORGES BESTE: BOKSERE OG MMA-FIGHTERE VISER OG DISKUTERER HVEM SOM VINNER KAMPEN MELLOM MAYWEATHER OG MCGREGOR. VIDEO: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt klokka seks, norsk tid søndag morgen braker det løs i Las Vegas når Floyd Mayweather og Conor McGregor entrer ringen.

Fire av Norges aller beste fightere har møtt hverandre i en boksering. Her viser de hvordan storkampen kommer til å utarte seg.

Den ubeseirede bokseren og tidligere verdensmester i fem vektklasser møter verdens beste MMA-fighter. En kamp som ikke kommer til å bli som noen annen boksekamp i historien. Uansett hva som kommer til å skje blir dette noe helt annerledes.

Dagbladet inviterte bokserne Alexander Hagen og Kevin Melhus opp i ringen sammen med MMA-utøverne Kenneth Bergh og Jack Hermansson.

Og de venter en spesiell kamp. Der er de enige.

- En av verdens beste defensive boksere gjennom alle tider skal møte en som aldri har gått en eneste proffkamp i boksing. Det er jo egentlig helt sinnssykt, sier MMA-utøver Kenneth Bergh.

Han fortsetter:

- Men McGregor tror faktisk på det selv. Han kan få seg til å si hva som helst. Og så får han andre også til å tro på det. Han kunne solgt asfalt til en gartner. Det blir jo spennende å se om «Mystic Mac» får rett i sin spådom at han skal slå ut Mayweather innen de to første rundene.

Oddsen hos bookmakerne har sunket på at McGregor skal utrette det nærmest utenkelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer