Norges beste kan få poengstraff

Dårlig oppladning til cupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet.no): Norges desidert beste håndballklubb de siste åra risikerer nå å starte neste sesong med minuspoeng.

LHK har ikke tapt en seriekamp på snart 2500 dager, men kan få en lei start på neste sesong, dersom klubben ikke får orden på økonomien.

For selv om håndballjentene i Larvik har vært suverene på banen, har klubben slitt med å ha like pene tall i regnskapene.

Ifølge Østlands-Posten hadde klubben 700 000 kroner i negativ egenkapital i august. Tallene er bedre nå og styreleder Espen Carlsen forteller at de jobber hardt for å komme i balanse.

Har dårlig tid

Tida er imidlertid knapp, selv om det ikke er noe krav om at klubbenes egenkapital må være positivit når regnskapsåret avsluttes 31. desember.

- Men dersom den er negativ, vil klubben kunne bli underlagt et kontrollregime, sier Per Eirik Magnussen i Norges Håndballforbund til ØP.

Hvis de økonomiske problemene er av en viss størrelse kan forbundet forby klubben å inngå nye spillerkontrakter. Dersom minuset i egenkapital og i driftsresultatet er stort nok, kan klubben bli nødt til å starte neste sesong med minuspoeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer