Norges beste på midten

Her skyter spilleren alle klubbene drømmer om. Se trenerlistene og stem!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Norges beste trener, keeper, back og spiss (Dagbladet.no): Vi røper det med én gang: Ørjan Berg er den aller beste midtbanespilleren i Tippeligaen. Det synes hele 11 trenere i toppserien.

Og samtlige trenere har den lille 35-åringen på listene sine når de blir bedt om å rangere de tre beste på midten foran serieåpningen om sju dager.

Det sier veldig mye når Glimt-trener Øystein Gåre nekter å rangere elitespillere i noen av lagleddene, unntatt nettopp Berg.

Olofinjana neste

- Ørjan Berg. Den eneste spilleren jeg har sagt at jeg gjerne ville hatt i klubben er Ørjan Berg. Det er fordi han er Bodø-gutt og fordi jeg kjenner ham godt, sier Gåre.

Dagbladet.no har prøvd å få Berg i tale de siste dagene, men har ikke lyktes.

RBK-veteranen er uansett helt suveren i trenerkåringen. Nestemann på lista er Branns landslagspiller for Nigeria, Seyi Olofinjana, som er med på sju trenerlister.

Rekdal velger Rudi

Olofinjana er topprangert av én trener, Stabæk-trener Gaute Larsen. Den andre tippeligatreneren som ikke har Berg helt øverst er VIFs Kjetil Rekdal, som rangerer Molde Petter Rudi aller høyest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.