Norges beste svømmere gir deg tipsene

DagbladetTV med svømmetips hver søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I 13 uker vil DagbladetTV gi deg nyttige svømmetips fra to av Norges beste svømmere. Målet er at flere skal komme seg ut i bassenget, og at alle som svømmer for mosjonens skyld skal få enkle treningstips for å bli bedre.

Dine læremestre er de internasjonale toppsvømmerne Alexander Dale Oen (21) og Anne-Mari Gulbrandsen (23).

Begge begynte å svømme før skolealder og har siden vært umulige å få opp av vannet. De trener over 30 timer i uken og satser mot OL i Beijing i 2008.

-Svømming er utrolig bra trening for alle. Du får brukt kroppen, du får ingen skader, og du får en fantastisk fin kropp, lover Oen.

Treningsvideoene er laget i samarbeid med Norges Svømmeforbund. Hvert år har forbundet en mosjonskampanje i årets første måneder. Årets kampanje, «Svøm deg til Island », varer i 13 uker. Hovedpremien for voksne som tilbakelegger minst 10.000 meter i løpet av kampanjen, er en tur til Island.

-Vi driver en idrett som er veldig ok for alle, uansett kroppsfasong. Svømming er lite belastende. Dessuten er det den mosjonsformen flest i Norge velger, etter turgåing, sier idrettskonsulent i Norges Svømmeforbund, Tore de Faveri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer