Norges beste vinnersjanser

Lotto: 1 til 5 397 616. Klubben i mitt hjerte: 1 til 7.

 LOKAL JUBEL:  Med Klubben i mitt hjerte er det mulig å vinne 10 000 til laget ditt i løpet av et døgn. Alt som trenges er 100 stemmer. Her feirer skoleungene på Roterud klubbens triumf i avstemningen for noen år siden. FOTO: Kristin Svorte/Dagbladet.
LOKAL JUBEL: Med Klubben i mitt hjerte er det mulig å vinne 10 000 til laget ditt i løpet av et døgn. Alt som trenges er 100 stemmer. Her feirer skoleungene på Roterud klubbens triumf i avstemningen for noen år siden. FOTO: Kristin Svorte/Dagbladet.Vis mer

KLUBBEN I MITT HJERTE er i gang med et større engasjement Norge rundt enn noen gang før. Vi er allerede oppe i over 25 000 stemmer, men de er godt spredt over landets tusenvis av idrettsklubber. Dermed er vinnersjansene store for de flittigste som har klart å skaffe 100 stemmer eller mer i løpet av den første kampanjeperioden:

•• I kveld klokka 18 kommer trekningen fra en pott på 22 klubber der tre vinnere hver får 10 000 kroner. Det gir en vinnersjanse på omtrent 1 til 7.

Til sammenligning er sjansen for å vinne i Lotto 1 til 5 379 616 og for den tradisjonelle fotballtippinga 1 til 531 441. Begge disse spillene fra Norsk Tipping gjelder samme viktige sak som Klubben i mitt hjerte; nemlig arbeidet for det lokale klubbmiljøet. Bare innsatsen er forskjellig:

•• For å vinne i Klubben i mitt hjerte trenger du ikke betale. Her gjelder det derimot å mobilisere 100 klubbkamerater, venner, familie eller bekjente til å stemme på den klubben som betyr noe i hverdagen din.

Med 100 stemmer vil du hver dag framover få være med i trekninga av 3x10 000 kroner som Nordea har gitt for å styrke det lokale klubbarbeidet. Vi teller stemmer fra kl.12.00 til 12.00; altså i løpet av 24 timer, og klubben din får nye vinnersjanser hver dag. Dermed er det grunn til å stemme igjen og igjen helt til vi avslutter denne kampanjen fredag 21.november kl.12.

 GODE SJANSER:  De nye stemmereglene gir gode vinnersjanser også for de mindre klubbene. For eksempel den driftige sykkelklubben Rye fra Oslo. FOTO: Nina Hansen/Dagbladet.
GODE SJANSER: De nye stemmereglene gir gode vinnersjanser også for de mindre klubbene. For eksempel den driftige sykkelklubben Rye fra Oslo. FOTO: Nina Hansen/Dagbladet. Vis mer

Selve avstemningen skjer her på Dagbladet.no. Når du har stemt på klubben din, kan du samtidig sjekke om den har nådd 100 stemmer. Da lyser det grønt sammen med navnet.

Samtidig med den daglige konkurransen teller vi stemmer sammenlagt. Der konkurrerer alle klubbene nå i samme klasse, og det gir selvsagt de mest kjente klubbene en fordel. Likevel har det vist seg gjennom 10 år med denne konkurransen at mindre lokale klubber gjennom god mobilisering har klart å samle et eventyrlig høyt antall stemmer. Slik har de ofte klart å utkonkurrere de største navnene. Det har gjort klubber som Fram Larvik, Roterud, Høken IL, Forus og Gausel, Andenes IL og Sjetne kjent utover hele landet.

Hvilke nye klubber som dukker opp blant de beste får du en forsmak på allerede klokka 18.00 i kveld. Da offentliggjør vi de tre første vinnerne fra de 22 klubbene som mobiliserte 100 stemmer eller flere fram til kl.12.00 i dag, og vi kan allerede røpe at det blir noen overraskelser.

Klubben i mitt hjerte arrangeres av Norges Idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet, og vi er alle med fordi vi bryr oss om det lokale idrettsmiljøet over hele landet.

Du kan bry deg ved å stemme her.