Norges beste vrakes til stafetten

Ingstadbjørg på sjetteplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Franske Sandrine Bailly klarte seg med en bom og vant jaktstarten i skiskyting for kvinner lørdag. Anne Ingstadbjørg ble beste norske på 6.-plass.

Bailly ledet så å si hele veien. Hun pådro seg en bom på det siste skuffet på den siste skytingen, men ledet så klart at det ikke gjorde noe. Hun var 31,4 sekunder foran toeren Jekaterina Jourieva i mål. Tredjeplassen gikk til tyske Kati Wilhelm.

Anne Ingstadbjørg hadde 19.-plass som beste plassering i verdenscupen før lørdagens jaktstart. Hun gikk feilfritt på 10 kilometeren og ble slått av vinneren med 1.06,9 minutt.

Men selv om hun ble beste norske, får hun ikke gå stafett i morgen.

- Vi tok avgjørelsen om stafettlaget i går kveld allerede. Jeg kommer garantert til å bruke Anne på stafett senere i sesongen, men det er greit å få prøvd ut flere løpere, sier damenes landslagssjef Audun Svartdal.

Ann Kristin Flatland ble nest best av de norske på 11.-plass, mens Solveig Rogstad ble nummer 18 og Julie Bonnevie Svendsen ble nummer 21.

Tora Berger som vant sin aller første verdenscupseier forrige helg, skuffet og endte på en svak 25.-plass lørdag. Hun var altfor svak på standplass og ble slått av teten med 2.26,6 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer