Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cykleforbundet med ubetalt millionregning

Norges Cykleforbund oppdaget fire år gammel millionregning

Norges Cykleforbund støter på stadig nye økonomiske utfordringer. Nå har man funnet en fire år gammel regning fra TV 2.

<b>NY ØKONOMIBLEMME:</b> Generalsekretær Rune Midthaug og president Harald Tiedemann Hansen i Norges Cykleforbund har oppdaget nok en situasjon som skaper pengetrøbbel for forbundet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NY ØKONOMIBLEMME: Generalsekretær Rune Midthaug og president Harald Tiedemann Hansen i Norges Cykleforbund har oppdaget nok en situasjon som skaper pengetrøbbel for forbundet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kommer til å måtte ta en regning på OB Team/TV 2 på 1,5 millioner kroner. Den stammer egentlig fra 2014, men den er vi nødt til å ta. For den dukket egentlig opp nå. Den skulle ha vært i regnskapet til Bergen 2017 AS (selskapet som arrangerte sykkel-VM, journ.anm.) i 2016, men i og med at den ikke er det, må den tas her, sa generalsekretær Rune Midthaug under det ekstraordinære forbundstinget lørdag.

Summen er på i overkant av 1,5 millioner kroner.

- Det er en administrativ tabbe i forbundet. Fakturaen har ikke kommet fram dit den skal, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen til TV 2.

Det har også dukket opp kostnader på 642.000 kroner for arbeid utført i 2015 og 2016.

- Jeg har vært generalsekretær siden mai 2017. Jeg kunne vel ikke ha drømt om å få hodet mitt inn i et verre vepsebol. Det tror jeg ikke var mulig. Men nok om det. Vi er der vi er, sier Midthaug til TV 2.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!