Stabæk-supporterne har krysset en grense

Norges dårligste supportere

Da Stabæk-fansen flytta tribunen hjem til moren til Ola Brynhildsen, krysset de en grense. Skam dere!

DETTE ER MEGAFONEN: Her, på tribunen, kan Stabæks nærmeste si og mene hva de vil. Når de smører frustrasjonen over sin egen klubbs feislåtte salgspolitikk, og henger et banner på Judas på hjemme hos Ola Brynhildsen, gjør de seg til Norges dårligste supportere. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
DETTE ER MEGAFONEN: Her, på tribunen, kan Stabæks nærmeste si og mene hva de vil. Når de smører frustrasjonen over sin egen klubbs feislåtte salgspolitikk, og henger et banner på Judas på hjemme hos Ola Brynhildsen, gjør de seg til Norges dårligste supportere. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ALLE SOM FØLGER med i fotballen har kjent til Moldes interesse for Ola Brynhildsen (21). Den begynte høsten 2018, da Ole Gunnar Solskjær ennå var sjef på Aker Stadion.

Siden det, ispedd interesse fra tyske Paderborn og Köln, et par nederlandske klubber og Rosenborg, har den vedvart.

ALLE SOM FØLGER fotballen vet også at det har vært bud og økonomiske sonderinger rundt Ola Brynhildsen, fra Molde, Paderborn og Rosenborg. Moldes første tilnærming kom i januarvinduet 2019 og var på seks millioner kroner – fire pluss to – pluss bonuser for videresalg og spill i Europa League/Champions League.

Paderborn og Rosenborg skal ha blitt skremt av fantasikrav fra Nadderud.

Vinteren og våren 2019 var Stabæks plan, som var helt legitim, å høste minst et par millioner euro på Ola Brynhildsen etter U20-VM i Polen.

Da det ikke skjedde begynte konflikten å tilspisse seg.

OLA BRYNHILDSEN HAR hatt Molde i tankene siden Ole Gunnar Solskjær så guttens potensial sesongen 2018. Siden det har døra stått på gløtt for det som nå har skjedd. Da gutten i fjor høst ga Stabæk beskjed om at han ikke kom til å forlenge med klubben, ble den slått opp på vidt gap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer