Norges EM-kamper er ikke utsolgt

Du kan fortsatt sikre deg billett.

• Selges på nett: EM-billettene selges av Billettservice.no

(Dagbladet.no) De norske håndballgutta imponerte stort i Danmark i helga. EM på hjemmebane er bare halvannen uke unna - og Gunnar Pettersens gutter viste at formen allerede er inne.

Først fikk Danmark - bronsevinnere i VM for et år siden - juling. Og i går fikk sølvvinnerne Polen fra samme mesterskap også bank.

- Tidenes beste landskamp, sa Gunnar Pettersen etter kampen.

Utsolgt i Drammen

Da billettene til Norges innledende kamper i Drammenshallen ble lagt ut for salg i fjor høst, forsvant de i løpet av noen minutter.

Men du trenger ikke fortvile.

Det er nemlig fortsatt billetter igjen til de neste kampene. For sånn det ser ut nå, skal mye gå galt om det ikke blir en tur til Stavanger og hovedrunden på Norge. Der vil Norge i så fall spille tre kamper fra 22. til 24. januar.

I RUTE: Glenn Solberg og resten av landslaget spilte strålende i Danmark i helga. Dette lover godt foran EM som er ti dager unna. Foto: PETER CLAUSEN/SCANPIX
I RUTE: Glenn Solberg og resten av landslaget spilte strålende i Danmark i helga. Dette lover godt foran EM som er ti dager unna. Foto: PETER CLAUSEN/SCANPIX Vis mer

- Vi har rundt 2000 billetter igjen, sier EM-lederen i Stavanger, Thorbjørn Hinna.

Norge skal spille mot Danmark, Russland og Montenegro i gruppespillet. Tre lag går videre, og Norge bør være ett av de lagene.

Finalebilletter igjen

Etter å ha sett guttas oppvisning i helga, har også det norske håndballpublikummet skjønt dette.

- Salget tok seg opp markant i løpet av helga. Jeg er ganske sikker på at alle kampene her kommer til å bli utsolgt, sier Hinna.

Han sier at de har solgt færre billetter til Danmark enn de hadde regnet med, siden danskene trodde at også kampene i mellomrunden var utsolgt. Nå har derimot også de rødhvite fått beskjed om at det er billetter igjen.

I helga viste de norske gutta at de kan hamle opp med de aller beste i verden. Keeperspillet var strålende og framover på banen viste flere spillere seg fram. Mesterskapet kan bli en stor fest, også for Norge.

- Det hadde vært veldig morsomt om laget gjør det så godt at de kan kjempe om å få spille i finalerunden på Lillehammer også, sier Hinna.

I så fall kan også EM-lederen i OL-byen glede dem som har lyst til å følge gutta.

- Vi har billetter igjen, så det er bare å bestille, sier Erik Alver.

• Selges på nett: EM-billettene selges av Billettservice.no

OVERBEVISTE: Haslum-spiller Thomas Skoglund var veldig god mot Polen i går, og scoret ti mål.