Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norges eneste OL-fekter tråkket over

Får ikke trent på en uke.

TRÅKKET OVER: Bartosz Piasecki, den eneste OL-klare fekteren fra Norge, tråkket over på trening og går glipp av en ukes fektetrening i oppkjøringen til lekene. FOTO: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
TRÅKKET OVER: Bartosz Piasecki, den eneste OL-klare fekteren fra Norge, tråkket over på trening og går glipp av en ukes fektetrening i oppkjøringen til lekene. FOTO: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer

Bartosz Piasecki, den eneste OL-klare fekteren fra Norge, tråkket over på trening og går glipp av en ukes fektetrening i oppkjøringen til lekene.

- Jeg får ikke trent fekting før om en ukes tid, bekrefter Piasecki overfor NRK.no. Skaden kom på verst tenkelige tidspunkt i forbindelse med den siste oppkjøringen på en treningsleir i Polen.

Det var under kamptrening han var uheldig og tråkket over.

- Skaden er ikke den mest alvorlige, men det gjorde veldig vondt der og da, sier han.

Bartosz Piasecki er glad OL-turneringen fortsatt er to uker unna, noe som betyr at han bør være 100 prosent klar til å fekte i London. Målet i OL er en plass i kvartfinalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media