- Norges fineste stadion

I morgen sitter «Røkkeløkkas far» på VIP-tribunen når Viking og Molde innvier Norges nyeste fotballstadion. Landets flotteste, mener keeper Frode Olsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): - Et fantastisk monument. Et byggverk som byen og regionen vil få glede av i mange år framover. Jeg vil hevde det er den fineste i Norge, sier Frode Olsen til Dagbladet.

På bånn

På tribunene i morgen venter 15300 tilskuere, deriblant landslagstrener Åge Hareide, en drøss med proffagenter, Idol-Kjartan Salvesen og Molde-patrioten Kjell Inge Røkke i en by som er rammet av minst 40,3 grader fotballfeber.

For i Stavanger gidder ingen å se på Tippeligatabellen. Foreløpig.

- Akkurat nå er det ingen hyggelig lesning. Det er tidlig ennå. Men det sier for så vidt alle som ligger på bånn. Vi har spilt de to kanskje vanskeligste bortekampene (Tromsø 0- 4 og RBK 0- 0). Vi har bare spilt én dårlig fotballkamp. Vi kan akseptere det, mener Frode Olsen.

Inspirere

Veterankeeperen er opptatt av at det er seriepoeng og ikke festpoeng som deles ut når Stavanger-laget møter brennhete Magne Hoseth og Molde til årets første hjemmekamp.

- Jeg håper folk går hjem fra stadion og sier «Oj for en kamp. og for en stadion!». Og ikke «Oj for en stadion! Det var synd vi tapte 2- 0». Opp i alt virvaret er det viktig å tenke på at dette er en fotballkamp, framhever Olsen som håper Viking-stadion skal inspirere spillerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer