Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norges Fotballforbund vil stoppe Liverpool

Ønsker ingen fotballskole.

(Dagbladet.no): Øyer-Tretten idrettsforening har gjort en avtale med Liverpools ungdomsakademi om å arrangere en fotballskole i Gudbrandsdalen i august, skriver VG. Avtalen kan bli stoppet av NFF og Inde Østlands fotballkrets.

- Dette er ikke etter vår smak, sier NFFs Karen Espelund til avisa.

Hun mener norske klubber kan gjøre dette selv, bra nok. Heller ikke fotballkretsen tenner på opplegget til den engelske klubben. De mener Liverpool konkurrerer med norske klubbers skoler.

Hvis Liverpool-akademiet skal få slippe til må de ha godkjennelse fra NFF. Fotballkretsen i området kommer trolig til å stoppe den.

- Vi vil ikke at Norge skal oversvømmes av utenlandske storklubber som som vil se på talentene våre, sier kretsleder Rolf Svesengen til avisa.

Dersom Liverpool likevel får grønt lys, blir det første gang mesterligavinnerne kjører fotballskole i Norge.

Stuart Gelling i Liverpool-akademiet sier til avisa at de håper å finne en ny Steven Gerrard i Norge.

• Din kommentar: Rett å stoppe Liverpool-skolen?

VIL ÅPNE FOTBALLSKOLE: Liverpool er på jakt etter norske tenåringer som kan konkurrere med John Arne Riise, på sikt. Foto: Scanpix/Ap
VIL ÅPNE FOTBALLSKOLE: Liverpool er på jakt etter norske tenåringer som kan konkurrere med John Arne Riise, på sikt. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling