Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norges keepertalent mister VM

- Veldig merkelig at de holder ham igjen, sier Roy Johansen.

SKADD OG UAKTUELL: Lars Volden var tiltenkt en rolle i det norske målet under ishockey-VM, men det blir det ikke noe av.Foto: SCANPIX/REUTERS/Brendan McDermid
SKADD OG UAKTUELL: Lars Volden var tiltenkt en rolle i det norske målet under ishockey-VM, men det blir det ikke noe av.Foto: SCANPIX/REUTERS/Brendan McDermid Vis mer

18-årige Lars Volden kunne blitt Norges førstekeeper under ishockey-VM i Slovakia, men går i stedet glipp av mesterskapet på grunn av en skade.

Volden er bare tredjekeeper i sin finske klubb Espoo Blues, men ble likevel holdt igjen i Finland på grunn av sluttspillet, skriver NRK.

I løpet av denne perioden har han sittet på tribunen under kampene, i tillegg til å ha pådratt seg en lyskeskade. 18-åringen skulle egentlig ha sluttet seg til den norske ishockeytroppen onsdag, men kom aldri så langt.

Landslagssjef Roy Johansen er oppgitt over at Volden ikke kunne sendes hjem til Norge før.

- Det er veldig merkelig at de holder ham igjen som tredjemålvakt. Jeg setter spørsmålstegn ved hans klubb når det gjelder hans utvikling, sier Roy Johansen til NRK.

Espoo Blues har ikke gitt Volden tillatelse til å reise hjem til Norge før nå. Det norske landslaget har vært samlet i seks uker.

- Det hadde vært veldig bra for han å være med på denne samlingen og fått trent skikkelig med vår målvaktstrener. Det er lite vi får gjort med det, men jeg synes det er veldig merkelig, legger Johansen til.

Stjernens målvakt Pål Grotnes blir trolig norsk førstekeeper nok en gang under VM. Lars Haugen fra Manglerud/Star blir antakelig nærmeste utfordrer for rutinerte Grotnes. Årets VM starter fredag 29. april og varer til 15. mai.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media