Norges kvinner spiller OL-kvalifiseringen i Nederland

Skal kjempe om den siste OL-billetten mot Sverige, Sveits og Nederland.

TIL NEDERLAND. De norske fotballkvinnene skal kjempe om den siste billetten til Rio-OL mot Sverige, Sveits og vertslandet Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TIL NEDERLAND. De norske fotballkvinnene skal kjempe om den siste billetten til Rio-OL mot Sverige, Sveits og vertslandet Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges fotballkvinner skal kjempe om den siste OL-plassen i Nederland. Kvalifilseringene spilles i starten av mars.

Det ble klart etter tirsdagens møte mellom deltakernasjonene og UEFA.

Norge deltar i OL-kvalifiseringen sammen med Sverige, Sveits og vertslandet Nederland. Det er kun vinneren som får plass i Rio-OL.

- Nederland skal arrangere EM i 2017 og har hatt stor økning på publikumssiden, så det blir nok mye folk på disse kampene og forhåpentligvis mange nordmenn også, sier assistenttrener Roger Finjord til fotball.no.

Norge åpner mot Sverige 2. mars, Nederland 5. mars og Sveits 9. mars. Alle kampene spilles i Rotterdam med unntak av én kamp i siste runde, da kampene da skal spilles samtidig.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer