Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk stortap i bandy-VM

Norges målforskjell i bandy-VM: 1-32

Norges bandyherrer fikk en leksjon av Sverige i bandy-VM tirsdag. Gruppekampen i russiske Khabarovsk endte 17-0 i svensk favør.

HERJER: Svenskene storspiller i bandy-VM. Foto: TT News Agency/Janerik Henriksson/ via REUTERS
HERJER: Svenskene storspiller i bandy-VM. Foto: TT News Agency/Janerik Henriksson/ via REUTERS Vis mer

Just Löfstedt ble en av kampens forgrunnsfigurer med fem scoringer for Sverige.

Halvveis ledet svenskene 6-0.

- Vi er ganske misfornøyde med første omgang, framfor alt med de tekniske delene. Vi var ikke påkoblet, det ble vi enige om i pausen, og i andre omgang steppet vi opp, sa femmålsscorer Löfstedt.

Mandag røk det norske laget 1-15 i åpningskampen mot vertsnasjonen Russland. Dermed har innledningen på VM vært av det tunge slaget.

Onsdag fortsetter turneringen med kamp mot Finland.

I fjor tok Norge seg helt til semifinale i bandy-VM etter tre seirer i gruppespillet og sjokkseier over Kasakhstan i kvartfinalen. Det ble imidlertid stopp i semifinalen med 2-17-tap mot Sverige, som vant mesterskapet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling