Martin Roe skadet seg i EM

Norges medaljehåp fossblødde fra hodet

Martin Roe var i føringen etter tre øvelser i sjukampen i innendørs-EM i Glasgow lørdag. Så slo han hodet og ble liggende mens blodet rant.

BLØDDE: Martin Roe stanget hodet og ble liggende lenge mens han holdt seg til hodet. Foto: NTB scanpix
BLØDDE: Martin Roe stanget hodet og ble liggende lenge mens han holdt seg til hodet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

26-åringen ledet sammenlagt etter 60 meter, lengdehopp og kulestøt, men så feilberegnet Roe da han skulle hoppe høyde. Han smalt hodet i stangen som holdt lista oppe. Blodet rant etter sammenstøtet.

- Jeg prøvde å trykke til mye i tilløpet. Det som gjorde det, var nok at jeg kortet ned stegene. Når jeg satser da, så smeller jeg hodet inn i stativet, sa Roe til NRK.

Nordmannen fikk medisinsk hjelp etter hendelsen. Han fikk kun registrert 1,92 meter i høyde. Roe planlegger å fortsette sjukampen, og dermed vil han ligge langt dårligere an enn hva han hadde håpet. Etter fire øvelser er han nummer seks.

Konkurransene fortsetter søndag. Da skal utøverne i aksjon på 60 meter hekk, stav og 1000 meter.

- Vi får se i natt og i morgen tidlig hvordan jeg har det. Det var veldig synd. Jeg følte meg bra i høyde. Det kunne fort ha blitt bedre om jeg ikke hadde dummet meg litt ut. Hvis jeg prøver å konkurrere i morgen, så skal jeg gjøre mitt beste, så får vi se om alt blodet jeg mistet i dag har noen effekt, fortsatte Roe.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer