KLUBBEN I MITT HJERTE: Lørdag vil vinnerne i Klubben i mitt hjerte bli offentliggjort i Dagbladets papiravis. I klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer har Rosenborg, Brann og Vålerenga kjempet om seieren.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
KLUBBEN I MITT HJERTE: Lørdag vil vinnerne i Klubben i mitt hjerte bli offentliggjort i Dagbladets papiravis. I klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer har Rosenborg, Brann og Vålerenga kjempet om seieren. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpixVis mer

Norges mest populære klubb er kåret

Klubben i mitt hjerte-vinnerne offentliggjøres i morgen.

(Dagbladet): For niende gang har Dagbladet arrangert kampanjen Klubben i mitt hjerte - og kåret Norges mest populære idrettslag.

Avstemmingen ble avsluttet i dag klokka 12, og vinnerne blir offentliggjort i lørdagens papirutgave av Dagbladet.

I klassen for spesialidrettslag med mer enn 500 medlemmer har Rosenborg, Brann og Vålerenga kjempet i toppen gjennom de to ukene kampanjen har pågått. I fjor var det Brann som stakk av med seieren, og tidligere Brann-spiller Carl-Erik Torp lovpriset de røde fra Bergen.

- Brann har de mest engasjerte supporterne i Norge. Det er noe helt spesielt med folkene i Bergen. De stiller opp og støtter laget uansett. Her handler fotball om lidenskap, sa Torp etter seieren i fjor.

I alle klassene i årets kampanje har det vært jevnt i toppen og vinneren stikker av med flotte premier.

For studentidrettslagene har to lag utmerket seg og knivet om seieren. NTNUI, TØH Sportsklubb og Janus Idrettsforening har ligget i toppen gjennom hele kampanjen, og kun noen hundre stemmer skilte vinnerne fra idrettslaget som ble nummer to.

Over 125 000 stemmer har tikket inn for å kåre vinnerne i de seks forskjellige klassene, og Dagbladet kan røpe at både tidligere vinnere og nykommere kan glede seg over god innsats i kampanjen.