Norge - Romania, kl. 20.45 fredag

Norges nye keeper

Alt tyder på at Sten Grytebust (29) står i mål for Norge mot Romania i morgen. Fra i sommer spiller han for Ståle Solbakken og F.C. København.

FORBEREDELSER: Norge møter Romania i EM-kvaliken på Ullevaal stadion fredag. Det kan fort bli med Sten Grytebust mellom stengene.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORBEREDELSER: Norge møter Romania i EM-kvaliken på Ullevaal stadion fredag. Det kan fort bli med Sten Grytebust mellom stengene.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LLEVAAL (Dagbladet): - Jeg føler at det er min tur. Forhåpentligvis kommer min sjanse nå. I alle fall forbereder jeg meg på det, sier Grytebust til Dagbladet.

Fotballandslaget har plutselig havnet i en litt underlig keepersituasjon. Det naturlige førstevalget – Rune Almenning Jarstein – har operert kneet og er uaktuell. Ørjan Håskjold Nyland har vært ute lenge på grunn av ødelagt akilles. Dermed må trener Lars Lagerbäck se til tredjevalget.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer