Norges rikeste fotballspiller har fått redusert formuen med over tre milliarder

Men fortsatt god for over 400 millioner kroner - på papiret.

RIKING:  Gustav Magnar Witzøe er sønn av Salmar-gründer Gustav Witzøe, det har sikret ham en stor formue. Unggutten er i tillegg spiss i fjerdedivisjon. Det er ikke gjennom fotballkarrieren 24-åringen har bygget opp store deler av formuen. Foto: Trond Hammervik, lokalavisa Hitra-Frøya.
RIKING: Gustav Magnar Witzøe er sønn av Salmar-gründer Gustav Witzøe, det har sikret ham en stor formue. Unggutten er i tillegg spiss i fjerdedivisjon. Det er ikke gjennom fotballkarrieren 24-åringen har bygget opp store deler av formuen. Foto: Trond Hammervik, lokalavisa Hitra-Frøya. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gustav Magnar Witzøe (24) er sønn av Salmar-gründer Gustav Witzøe og god for over 414 millioner kroner, viser tall fra skattelistene for 2014, som ble publisert av Skatteetaten i natt.

Ligningsformuen til unggutten er faktisk redusert med over tre milliarder kroner det siste året, etter en intern restrukturering i Witzøe-familiens selskaper, som blant annet Adressavisa omtalte tidligere i år.

Rik, rikere, rikest Ungguttens skattbare inntekt i 2013, på drøyt 69 millioner kroner, er likevel nok til smør på grøten. Og selv om unggutten ikke tjener store pengene på fotballen, er han landets klart rikeste aktive fotballspiller.

Witzøe spiller spiss for 4.divisjonslaget Frøya, som endte på nedre halvdel av avdeling 2 i Trøndelag fotballkrets.

Tidligere år har 24-åringen fått hard konkurranse av en annen arving. Knut Nikolai Ugland, forretningsmannen, arvingen og melkebonden fra Grimstad spilte tidligere på 3.divisjonslaget Jerv.

Ugland er god for over 1,6 milliarder kroner, men han har lagt keeperhanskene på hyllen inntil videre, og studerer for tiden i utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer