Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norges Skiforbund sier de har meldt fra til FIS

Etter uttalelser i finsk avis.

I TÅRER Therese Johaug på pressekonferansen torsdag.<div></div><div>
Foto: Thomas Rasmus Skaug</div>
I TÅRER Therese Johaug på pressekonferansen torsdag.
Foto: Thomas Rasmus Skaug
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en pressemelding lørdag uttaler Norges Skiforbund (NSF) at har gjort Det internasjonale skiforbundet (FIS) kjent med Therese Johaug og dopingsaken. Dette ble gjort før henne pressekonferanse.

Skiforbundets meddelelse kommer i forbindelse med uttalelser gitt av FIS i en intervju med den finske avisen Hufvudstadsbladet.

I intervjuet siteres Sarah Lewis, som er generalsekretær i FIS, på at Norge ikke har meldt ifra til FIS i saken mot Therese Johaug.

I pressemeldingen til NSF blir dette tilbakevist:

– Norges Skiforbund presiserer at generalsekretær Stein Opsal informerte FIS og Sarah Lewis om at det skulle avholdes pressekonferanse torsdag 13. oktober. Dette bekrefter Lewis i en epost til Norges Skiforbund i dag (lørdag).

I den samme pressemeldingen sier Norges Skiforbund at når det gjelder en suspensjon av Therese Johaug, så forholder NSF seg til Antidoping Norges innledende undersøkelser i saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!