Eliteseriens toppscorer: Ohi Omoijuanfo

Norges spisskomet gravde seg ned. Forklarer tatoveringen og teksten som endret livet

Ingen er hetere enn Ohi Omoijuanfo (23) hittil i årets Eliteserie. En mental snuoperasjon har hjulpet Stabæks suverene toppscorer på rett vei.

MENTAL FORANDRING: Ohi Omoijuanfos negative tanker har ødelagt for ham tidligere i karrieren. Denne tatoveringen har hjulpet toppscoreren i riktig retning. 
Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
MENTAL FORANDRING: Ohi Omoijuanfos negative tanker har ødelagt for ham tidligere i karrieren. Denne tatoveringen har hjulpet toppscoreren i riktig retning. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet): «Ohi. Ohi. Ohi.»

Ropene er høye og tydelige, men også uvante. Norske barn har fått en ny helt. I full spurt løper de bort til Nadderudhallen og banker på vinduet hvor Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo, populært kalt «Ohi», spiser lunsj.

23-åringen fra Holmlia spiser rolig bit for bit. Men det er noe nytt over dette måltidet. I disse dager vil alle ha en bit av Eliteseriens suverene toppscorer - med seks mål på fire kamper for nedrykksdømte Stabæk.

Rampelyset har forflyttet seg fra Nicklas Bendtner til Ohi Omoijuanfo. Med tre ganger så mange scoringer som dansken, har den tidligere Jerv-spissen satt den forhenværende Arsenal-spissen i skyggen.

Forberedt på tøffe tider

Overfor Dagbladet forteller 23-åringen at han sliter med å forklare den sensasjonelle sesongstarten, men at han nyter det mens han kan. Han vet at det kan være midlertidig. Livet har ikke alltid vært like enkelt for Omoijuanfo.

- Reisen min fra gjennombruddet til i dag har vært opp og ned og veldig humpete. Det har vært tøffe tider og bedre tider. Nå er det helt klart bedre tider, men det vil komme dårligere tider også. Det vet jeg. Da må jeg være sterk, sier Stabæk-spissen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer