MATCHVINNER: Ohi Omoijuanfo scoret kampens eneste mål og ble matchvinner i EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan. Her for Lillestrøm.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
MATCHVINNER: Ohi Omoijuanfo scoret kampens eneste mål og ble matchvinner i EM-kvalifiseringskampen mot Aserbajdsjan. Her for Lillestrøm. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

Norges U21-landslag tok viktig seier i EM-kvaliken

Omoijuanfo matchvinner.

Ohi Omoijuanfo kom inn et snaut kvarter før slutt i søndagens EM-kvalifiseringskamp for de norske U21-gutta. Det var nok tid til å score kampens eneste mål mot Aserbajdsjan.

De norske spiller har gjort det middels i årets EM-kvalifisering. Portugal er suveren gruppeleder i gruppe 8 og har etter all sannsynlighet kapret plassen som gir direkte EM-spill.

Norge kjemper mot Israel om 2.-plassen på tabellen. Seieren over Aserbajdsjan var derfor kjærkommen. Norge var det beste laget gjennom kampen, men fikk ikke den avgjørende scoringen før seks minutter gjensto av oppgjøret.

Da avgjorde Omoijuanfo. Han hadde kommet inn snaut ti minutter tidligere for Veton Berisha.

Norsk seier betyr at Israel og Norge begge har ni poeng. Ulempen er at israelerne har to kamper mindre spilt enn Norge. Portugal står bokført med 18 poeng. Aserbajdsjan og Makedonia har begge fire poeng med én kamp mindre spilt enn Norge.

(NTB)