Du leser nå Dagbladet Pluss
UKJENT HÅP: Rasmus Windingstad har vært på alpinlandslaget i flere år, men har foreløpig tatt korte skritt mot toppen. Foto: NTB Scanpix
UKJENT HÅP: Rasmus Windingstad har vært på alpinlandslaget i flere år, men har foreløpig tatt korte skritt mot toppen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rasmus Windingstad sikter mot verdenstoppen

Norges ukjente alpinhåp har tatt enorme steg

Rasmus Windingstad (25) er veldig god til å kjøre på ski, men du har sannsynligvis aldri hørt om han. Han er nemlig ikke best – ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SÖLDEN (Dagbladet): Det er noen store stjerner på idrettshimmelen. Du ser dem på TV, leser om dem i avisene og de tjener store penger. De skinner, overalt, hele tiden.

Men for at de beste skal være best, må det være mange som er litt, ikke mye, dårligere. Alle de som ikke skinner, de som fyller listene bak de aller beste, ser du knapt på TV og de tjener ikke penger. Likevel holder de på, år etter år.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer