Norling får fortsette som Brann-trener

Fem timers styremøte ferdig.

TANKEFULL: Det var ikke lett å tolke ansiktsuttrykket til Rikard Norling da han forlot Mjøndalen Stadion etter nedrykket. I dag ble fiaskosesongen styrebehandlet. Foto: 
Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
TANKEFULL: Det var ikke lett å tolke ansiktsuttrykket til Rikard Norling da han forlot Mjøndalen Stadion etter nedrykket. I dag ble fiaskosesongen styrebehandlet. Foto: Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Evalueringen etter nedrykkssjokket er i full gang i Bergen. Allerede onsdag kveld, et lite kvarter etter at Brann var blitt knust av Mjøndalen, ble det klart at klubben kom til å starte en umiddelbar gjennomgang av fiaskosesongen 2014.

Daglig leder Roald Bruun-Hanssen parerte da de fleste spørsmål ved å si «det får vi komme tilbake til». Ved siden av sto trener Rikard Norling og erklærte at han ikke har tenkt å gi seg, og i en annen krok fastslo styreleder Rolf Barmen at de har til hensikt å la svensken fortsette i kontrakten også de neste to åra.

Fem timer langt møte Fredag er det blitt avholdt ekstraordinært styremøte på Brann Stadion. Det varte fra 10 til 15, og nå har styreleder Rolf Barmen offentliggjort utfallet:

- Vi har hatt en god samling i dag. Vi er fortsatt preget av at vi er lei oss, og vi beklager nok en gang overfor byen. Vi kommer til å snu hver eneste stein for å finne ut hvordan det har gått så galt.

- Noen som må gå? spør en journalist.

- Ingen beslutning er tatt i forhold til det, svarer Barmen.

Rikard Norlings kontrakt med Brann varer i to sesonger til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer