Normann på vei til Coventry

Lillestrøm og Coventry er i grove trekk enige om en overgang for Runar Normann. Det gjenstår bare å skrive under den endelige kontrakten,

Normann må også forhandle om sin personlige avtale, noe som først kan skje over helga. Lillestrøms daglige leder Bjarne Sognnæs innledet forhandlinger med Coventrys Brian Richardson etter torsdagens seriekamp mot Brann. Partene kom seint på natten muntlig til enighet om en overgang, ifølge Aftenposten.

- Jeg kan si så mye at vi er veldig nære. Men det er en del småting som gjenstår, og en liten tue har veltet store lass i dette gamet tidligere. Runar har derfor fått beskjed om at han er Lillestrøm-spiller også til søndagens kamp, sier Bjarne Sognnæs.

Reiser mandag

Sognnæs regner med å reise til Coventry over helga for å sluttforhandle kontrakten. Hvor mye Lillestrøm får for Normann ville heller ikke Sognnæs si noe om, men en sum på rundt 12 millioner kroner (1 million pund) er tidligere vært nevnt.

Harstadværingen kom til Lillestrøm for to år siden og var på et treningsopphold i Coventry forrige uke. Han likte seg godt og tror ikke blir blir noen problemer med den personlige kontrakten og den obligatoriske legesjekken.

Hvis overgangen går i orden, og 21-åringen blir lagkamerat med Trond Egil Soltvedt skal moderklubben Harstad ha 20 prosent av overgangssummen.

(NTB)