Normann sa farvel til Norge

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm- Viking: 4- 1: For halv maskin takket Runar Normann for tre fine år i Lillestrøm med to avgjørende pasninger og en glimrende scoring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er trist å forlate gutta når det går så bra, sier Normann til Dagbladet.

Seinere denne uka setter 21-åringen seg på flyet for å ordne de siste formalitetene før 12-millioners overgangen til Coventry er klar.

Selvtillit

Men fortsatt mangler legesjekken og den personlige kontrakten.

- Økonomisk skal det ikke stå på mine krav, understreker dagens bestemann proppfull av selvtillit. At han er tiltenkt en rolle som erstatter for stjernespilleren George Boateng, bekymrer ikke 21-åringen det minste.

- Dette er bare et av mange tøffe valg man må ta som fotballspiller, sier Normann.

Agent-berget

For alt går Lillestrøms vei om dagen. At trener Arne Erlandsen sier han er misfornøyd med 2- 0 ledelse til pause, sier bare litt om selvtilliten som råder i klubben. Og når til og med tribune-forviste Mamadou Diallo kommer smilende ned i garderoben etter Viking-slakten - sier det mye om kanaristemningen.

Men ingen vil snakke høyt om medaljer eller Europa-cup før i september. Og ingen vil gå i dialog med de mange kjøpelystne klubbene som var til stede, i hvert fall ikke før sesong-slutt.

  • Disse var til stede på Åråsen i går: Lars Tjernås og Mick Harford Wimbledon, Graham Taylor Watford, Keith Burkingshaw Aberdeen, + en spansk klubb

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer