Normann scoret to i avskjedskampen

Lillestrøm jakter på selveste Rosenborg etter 4-1 mot Viking. Heidar Helguson scoret to mål og nærmer seg toppscorer-toppen.

- Dette er vi veldig fornøyd med. Alt gikk vår vei i denne kampen. Også de andre resultatene gikk vår vei, strålte Lillestrøm-trener Hallvar Thoresen etter kampen.

Etter kveldens runde ligger laget bare tre poeng bak Rosenborg i toppen. Kanarifuglene innehar en sølvplass, a poeng med Molde.

- Selvfølgelig er vi fornøyd med situasjonen. Men vi ønsker ikke å fokusere på tabellposisjonen, sa Thoresen var også fornøyd med at Runar Normann scoret i det som kan bli hans siste kamp i den gule LSK-trøya. Harstadværingen er på vei til Coventry og engelsk Premier League.

- Moro for Runar å score det målet som var med på å avgjøre kampen, mente Thoresen om 3-1-målet til Normann drøye 20 minutter før slutt.

Lillestrøm førte kampen fra start til mål. Runar Kristinsson åpnet med 1-0 etter bare fire minutter for hjemmelaget. Heidar Helguson dundret inn 2-0 på en herlig volley.

Viking reduserte ved Bjørn Berland sju minutter ut i andre omgang, før Runar Normann punkterte kampen 21 minutter før slutt.

Rett før slutt scoret Heidar Helguson LSKs fjerde mål for kvelden. Det var hans 11. mål i eliteserien denne sesongen.

- Jeg jakter ikke på toppscorer-tittelen. Jeg hadde fem sjanser i kampen, og det skulle bare mangle at jeg ikke scoret to mål, sier Helguson.

(NTB)