Normann tatt i fyllekjøring

VIF-spilleren får en siste sjanse.

Runar Normann ble suspendert av Vålerenga i kveldens cupkamp på grunn av fyllekjøring. Forholdet stammer fra sesongåpninga, men Vålerenga-ledelsen visste ikke om forholdet før i går.

- Dagen etter sesongåpninga var Runar Normann ute og tok et par øl. Han hadde lav promille, men ble likevel pågrepet da han skulle flytte bilen utenfor leiligheten sin, sier Kjetil Siem til Dagbladet.no.

- Privatsak

- Han valgte å ikke fortelle det til oss, fordi han anså det som en privatsak mellom ham og påtalemakta, fortsetter VIF-direktøren.

Først ble nordlendingen suspendert av Vålerenga, og utelatt fra kveldens cupkamp mot Sparta.

Så møttes klubben og spilleren og ble enige om en avtale for framtida, melder VIFs hjemmeside

Avtalen innebærer at Normann får sparken dersom han igjen bryter reglene i Vålerenga.

Men suspensjonen oppheves øyeblikkelig, og venstrebacken er tilbake på trening på Vallhall lørdag. Cupkampen får han fortsatt ikke spille.

I tillegg betaler spilleren en månedslønn i bot til ungdomsarbeidet i VIF.

- Jeg er selvfølgelig skuffet, men samtidig må vi vokte oss for å rope ulv, ulv. Runar er ansatt hos oss, og da blir det min plikt å både verne han, sier Siem til nettsida.

Kjetil Siem sa i kjølvannet av casinoskandalen i vinter at «Runar Normann er som en kenguru i et minefelt». Nå har kenguruen muligens hoppet på sin nest siste mine.

Forlot Brann

Runar Normann ble hentet på nåde til Vålerenga etter en svært turbulent tid i Brann og Bergen.

Trøbbelet har fortsatt i VIF. Ved siden av fyllekjøring- og gamblingproblematikk, har backen også forsovet seg til flere VIF-treninger.

Dagbladet.no har ikke klart å komme i kontakt med Runar Normann.

INNRØMMET: Runar Normann har innrømmet forholdet. Her spiller han mot Newcastle og Ambrose på Ullevaal i UEFA-cupen.