Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Normann ute med skade

Runar Nordmann slo i dag opp lyskestrekken som har plaget han den siste måneden. Coventry-spilleren går dermed glipp av en gylden mulighet til å spille fra start i morgendagens oppgjør med Leeds. Les også siste nytt om de øvrige lagene i Premier League før helgas runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Det var veldig irriterende å slå opp skaden nå som jeg følte at jeg var på gang, sier Normann til Dagbladet.no.

Han tror ikke at spill mot Leeds blir særlig aktuelt.

-Jeg skal til en spesialist i ettermiddag så jeg får vente å se hva han sier, men jeg tror ikke jeg er frisk nok til å kunne spille fra start, sier nordmannen.

Venstreback

Den tidligere Lillestrøm-spilleren har imponert på reservelaget den siste tiden, etter at manager Gordon Strachan valgte å omskolere den tidligere LSK-spilleren til ventre-back.

I den posisjonen konkurrerer han først og fremst med Englands U21-landslagsspiller Marcus Hall om en plass på laget. Hall har i motsetning til Normann vist svak form i det siste, og flere engelske aviser tippet i dag nordmannen i Coventrys førsteoppstilling.

-Jeg har spilt bra som venstreback, og det er i grunnen den posisjonen jeg liker aller best. Jeg spilte også litt i den posisjonen i Lillestrøm, sier Normann, som er overbevist om at han er god nok for laget når formen er på topp.

-Jeg merker i de periodene da formen er bra at jeg er helt på høyden med de jeg konkurrerer med. Problemet er at skadene har vært hyppige, og dermed har stabiliteten blitt for dårlig, sier han.

Gode borte, dårlig hjemme

Coventry har hatt en blandet start på sesongen med to seire borte og to tap hjemme. Nordmann mener laget er bedre enn hva resultatene så langt kan tyde på.

-Jeg mener vi har mye mer inne, og mot Newcastle sist kontrollerte vi kampen helt til de fikk det første målet. Da datt vi litt sammen, men jeg tror vi vil heve oss etterhvert.

Han er imidlertid ikke veldig optimistisk med tanke på de to neste kampene mot Leeds og Arsenal.

-Det er to tøffe kamper, men vi vil gjøre vårt ytterste for å ta poeng, sier Runar Nordmann.

Coventry-Leeds (09.09 Kl. 16.00)

 • Coventry: Coventry står med to seire og to tap så langt i sesongen. Begge tapene kom for øvrig på hjemmebane, mot henholdsvis Middlesbrough og Newcastle. Moustapha Hadji gjorde come-back etter skade som innbytter sist, og erstatter trolig John Eustace fra start mot Leeds. På topp kan John Aloisi få sjansen på bekostning av Cedric Rousell eller Craig Bellamy.

  Skader: Gary McSheffrey (Rygg) - oktober, Steve Froggatt (ankel) - januar, Tomas Gustafsson (kne) - januar.
  Usikre: Ingen
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Hedman, Edworthy, Hall, Shaw, Williams, Telfer, Chippo, Palmer, Eustace (Hadji 61), Bellamy (Aloisi 70), Roussel.

 • Leeds: Leeds sliter med store skadeproblemer for tiden, men har med unntak av det skuffende 1-2 tapet mot Manchester City i midtuka, vunnet sine to øvrige ligakamper. Mangler i tillegg Mark Viduka og Danny Milosevic som begge er opptatt med OL-spill for Australia. Matthew Jones returnerte etter skade sist.

  Skader: Eirik Bakke (ankel) - midten av september, Dominic Matteo (kne) - midten av september, David Batty (akilles) - resten av sesongen, Harry Kewell (akilles) - desember, Stephen McPhail (akilles) - midten av september, Alan Maybury (brudd) - midten av september.
  Usikre: Jonathan Woodgate (legg), Jason Wilcox (kne).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Martyn, Kelly, Harte, Radebe, Duberry, Bowyer, Dacourt, Jones (Evans 57), Viduka, Bridges, Smith.

  Middlesbrough-Everton (09.09 Kl. 16.00)

 • Middlesbrough: Må klare seg uten Gary Pallister som pådro seg en strekk mot Derby sist. Erstatter blir trolig Jason Gavin. Det styrker neppe et allerede sårbart forsvar som har sluppet inn ni mål på fire kamper. Spissene Boksic, Job og Deane er imidlertid i stand til å skape trøbbel for de fleste. Middlesbrough står med en seier, to uavgjorte og et tap så langt denne sesongen.

  Skader: Gary Pallister (strekk) - slutten av september, Colin Cooper (strekk) - midten av september, Paul Okon (brudd) - midten av oktober, Keith O'Neill (ankel) - midten av september, Dean Gordon (overtråkk) - midten av september.
  Usikre: Ingen
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Schwarzer, Fleming, Vickers, Festa, Pallister (Gavin 58), Karembeu, Ince, Deane, Boksic (Whelan 60), Job (Summerbell 71), Stamp.

 • Everton: Enorme skadeproblemer for Everton for tida. Laget var likevel nær poeng borte mot Tottenham sist. Joe Max Moore startet på benken mot Spurs etter å ha spilt landskamp for USA to dager før, men er trolig tilbake i startoppstillingen her. Everton står med to tap, en uavgjort og et tap så langt i sesongen.

  Skader: Richard Gough (overtråkk) - midten av november, Duncan Ferguson (legg) - midten av oktober, Alessandro Pistone (lyskestrekk) - tilbake 16.9, Michael Ball (ankel) - midten av september, Abel Xavier (strekk) - slutten av september, Mark Pembridge (legg) - slutten av september, Thomas Myhre (hofte) - slutten av oktober, Kevin Campbell (kne) - midten av september.
  Usikre: Ingen
  Karantener: Richard Dunn
  Siste lag: Gerrard, S. Watson, Weir, Unsworth, Alexandersson, Nyarko, S. Hughes (Cleland 74), Jeffers, Gravesen, Gascoigne (Cadamarteri 80), M. Hughes (Moore 80).

  Ipswich-Aston Villa (09.09 Kl. 16.00)

 • Ipswich: Ipswich har vært gode hjemme på Portman Road denne sesongen med uavgjort mot Manchester United og seier over Sunderland. Laget har få skadeproblemer og bare Richard Naylor er definitivt ute.

  Skader: Richard Naylor - midten av september.
  Usikre: Matt Holland (ankel), Mark Venus (lårstrekk).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: R. Wright, Wilnis, Clapham, Bramble, Scales, Hreidarsson, Magilton, Holland, J. Wright (Scowcroft 66), Johnson, Stewart.

 • Aston Villa: Villa var svake mot Liverpool sist, og antatte støttespillere som Southgate, Ginola og Alpay har skuffet stort denne sesongen. Kun to mål og to poeng har Birmingham-laget maktet å skaffe seg så langt.

  Skader: Najwan Ghrayib (kne) - slutten av september, Mark Delaney (kne) - slutten av september.
  Usikre: Ingen
  Karantener: Ingen
  Siste lag: James, Southgate, Ehiogu, Alpay (Ginola 70), Stone, Boateng (Hendrie 64), Taylor, Barry, Merson, Dublin, Nilis.

  Bradford-Arsenal (09.09 Kl. 16.00)

 • Bradford: Bradford har bare scoret mål i en av fire kamper denne sesongen, og gikk på en stjernesmell med 0-6 mot Manchester United sist. Nyinnkjøpte Ashley Ward startet på benken sist, men får trolig sjansen fra start her.

  Skader: Andy O'Brien (kravebein) - midten av oktober, Dean Saunders (kne) - midten av oktober, Damian Hatton (brukket ben) - resten av sesongen.
  Usikre: Dan Petrescu (lyskestrekk)
  Karantener:
  Siste lag: Clarke, Atherton, Nolan, McCall, Wetherall, Whalley, Halle, Sharpe (Ward 65), Windass, Carbone, Hopkin.

 • Arsenal: Arsenal må klare seg uten nyinnkjøpte Lauren som deltar i OL for Kamerun. Dennis Bergkamp er høyaktuell fra start ettersom nederlenderen grunnet flyskrekk trolig ikke vil spille Champions League kampen borte mot Sparta Praha tre dager senere. Arsenal viser god form for tiden, og hentet opp Chelseas 2-0 ledelse i sluttminuttene onsdag. Har scoret ni mål på de siste tre kampene.

  Skader: Tony Adams (ankel) - slutten av september, Matthew Upson (Knee) - midten av oktober.
  Usikre: Lee Dixon (legg), Silvinho (strekk), Alex Manninger (kne).
  Karantener: Patrick Vieira
  Siste lag: Seaman, Dixon (Bergkamp 70), Keown, Pires (Ljungberg 77), Lauren, Henry, Parlour (Wiltord 70), Silvinho, Grimandi, Luzhny, Kanu.

  Newcastle-Chelsea (09.09 Kl. 16.00)

 • Newcastle: Warren Barton er tilbake etter karantene for serielederne. Både Domi og Glass forlot banen med skade sist, men er aktuelle til morgendagens kamp. Det gjelder også Carl Cort som ser ut til å riste av seg strekkskaden i tide. Newcastle har ikke tapt siden serieåpninga mot Manchester United.

  Skader: Nikos Dabizas (ankel) - slutten av oktober, Elena Marcelino (brukket finger) - midten av september, Christian Bassedas (brudd) - midten av oktober.
  Usikre: Didier Domi (legg), Carl Cort (lyskestrekk), Stephen Glass.
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Given, Charvet, Goma, Hughes, Domi (Griffin 21), Dyer, Lee, Speed, Glass (Gallacher 47), Shearer, Cordone (Kerr 89).

 • Chelsea: Chelseas skadeproblemer er bedre enn på lenge. Både Bogarde, Ferrer, De Goey og Stanic er tilbake i trening og alle kan være aktuelle til møtet med Newcastle. Av de fire er det de to sistnevnte som er mest usikre. Chelsea har skuffet stort så langt i sesongen med bare fem poeng på fire kamper.

  Skader: Ingen
  Usikre: Gustavo Poyet (fot), Winston Bogarde (lårhøne), Ed De Goey (strekk), Mario Stanic (kne), Albert Ferrer (ankel).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Cudicini, Panucci, Babayaro, Leboeuf, Desailly, Poyet (Melchiot 71), Hasselbaink, Wise, Le Saux (Morris 80), Di Matteo, Zola (Flo 77).

  Leicester-Southampton (09.09 Kl. 16.00)

 • Leicester: Stan Collymore er aktuell fra start etter å ha startet på benken i de to siste kampene. Leicester har startet sesongen glimrende, og står med to seire og to uavgjort så langt. Målsforskjellen på 3-1 viser imidlertid at angrepsspillet har stort utviklingspotensiale. Vant 2-1 hjemme mot Ipswich sist.

  Skader: Arnar Gunnlaugsson (strekk) - slutten av september.
  Usikre: Neil Lennon (strekk), Frank Sinclair.
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Flowers, Rowett, Elliott, Taggart, Guppy, Impey, R. Savage, Oakes, Izzet (Collymore 45), Akinbiyi, Eadie.

 • Southampton: Saints står med tre uavgjorte kamper så langt, og målforskjellen på 7-8 tyder på at det er lekk i begge ender. Marian Pahars er i kjempeform og har scoret tre mål på de siste to kampene. Latvieren er imidlertid småskadd og kan gå glipp av oppgjøret med Leicester.

  Skader: Kevin Davies (tå) - oktober, Francis Benali (brudd)- oktober.
  Usikre: Matthew Le Tissier (lårhøne).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Moss, Marsden (Kachloul 69), Lundekvam, Richards, Oakley, Draper, Rosler (Beattie 69), Pahars, Bridge, El-Khalej,Tessem.

  Manchester United-Sunderland (09.09 Kl. 16.00)

 • Manchester United: Etter to uavgjorte kamper mot Ipswich og West Ham slo United til med hele 6-0 mot Bradford sist. Flere av de skadde spillerne er på vei tilbake og både York, Stam og Irwin kan være aktuelle her. I tillegg gjorde Ronny Johnsen come-back sist. David Beckham spilt sentralt på midtbanen sist, men blir trolig flyttet up på kanten igjen i denne kampen.

  Skader: Jesper Blomqvist (kne) - midten av oktober, Mark Wilson (akilles) - januar, David May (akilles) - midten av september.
  Usikre: Dwight Yorke (kne), Jaap Stam (lyskestrekk), Dennis Irwin (ankel).
  Karantener: Roy Keane
  Siste lag: Barthez, G. Neville, Johnsen (P. Neville 67), Wallwork, Silvestre, Beckham, Butt (Scholes 72), Greening, Sheringham, Cole (Solskjaer 64), Fortune.

 • Sunderland: Thomas Sørensen er trolig tilbake etter skade, og da ryker Jurgen Macho ut på benken. Sist Sunderland møtte United borte endte det med 0-4, mens oppgjøret mot byrival City i årets sesong endte med 2-4. Med andre ord lite suksess for Sunderland i Manchester. Så langt i sesongen har Sunderland skuffet stort og står med bare fire poeng på fire kamper.

  Skader: Stanislav Varga (kne) - midten av oktober, Alex Rae (legg) ute til 23/9, Nicky Summerbee (mage) - midten av september, Stefan Schwarz (akilles) - november, Gavin McCann (kne) - slutten av september.
  Usikre: Thomas Sørensen (kne).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Macho, Makin, Gray, Hutchison, Craddock, Thome, Holloway, Quinn, Phillips, Kilbane, Arca.

  Liverpool-Manchester City (09.09 Kl. 16.00)

 • Liverpool: Vladimir Smicer er trolig tilbake for Liverpool etter strekken han pådro seg sist. Michael Owen er i storform og har scoret seks mål på de siste tre kampene (landskampen inkludert). Liverpool har startet sesongen brukbart og står med bare ett tap (0-2 mot Arsenal) så langt.

  Skader: Titi Camara (rygg) - midten av september, Steven Warnock - slutten av oktober, Patrick Berger (kne) - midten av oktober, Robbie Fowler (ankel) - slutten av september, Jamie Redknapp (kne) - februar, Vegard Heggem (lyskestrekk) - midten av september.
  Usikre: Vladimir Smicer (lyskestrekk).
  Karantener: Gary McAllister
  Siste lag: Westerveld, Babbel, Hyypia, Henchoz, Traore, Gerrard, Hamann, Carragher, Smicer (Barmby 18), Owen, Heskey (Meijer 63).

 • Manchester City: City spilte en kjempekamp mot Leeds sist da det ble seier borte med 2-1. I den kampen valgte manager Joy Royle en 4-5-1 formasjon med Pauolo Wanchope som enslig spiss. Muligens velger han den taktikken også mot Liverpool. Alf Inge Håland kan komme til å fortsette på høyreback som følge av at Richard Edghill er droppet fra laget.

  Skader: Ian Bishop (lyskestrekk) - slutten av september, Shaun Goater (kne) - slutten av september.
  Usikre: Nicky Weaver (strekk), Steve Howey (hofte), Danny Tiatto (skulder), Gerard Wiekens (hode).
  Karantener: Leon Mike.
  Siste lag: Weaver, Haaland, Howey, Whitley, Prior, Wiekens (Granville 78), Tiatto, Ritchie, Horlock, Wanchope, Kennedy (Wright-Phillips 66).

  Derby-Charlton (10.09 Kl.17.00)

 • Derby: Derby må spille uten sin skadde toppscorer Branko Strupar som har scoret fire mål så langt. Inn på laget kommer trolig Malcolm Christie som nettet to ganger som innbytter sist. Derby har spilt uavgjort i tre av fire kamper så langt. Målforskjellen er på 9-10 noe som tyder på godt angrep og dårlig forsvar.

  Skader: Branko Strupar (strekk) - oktober, Darryl Powell (strekk) - oktober, Craig Burley (legg) - midten av september, Horacio Carbonari (mage) - midten av september.
  Usikre: Stefano Eranio (strekk), Lars Bohinen (kne).
  Karantener:
  Siste lag: Poom, Schnoor, Delap, Johnson, Sturridge, Burton, Elliott, Eranio (Christie 65), Bragstad, Strupar (Murray 90), Valakari (Kinkladze 65).

 • Charlton: Charlton startet sesongen glimrende med 4-0 over Manchester City, men har siden gått på smeller mot Arsenal (3-5) og Everton (0-3). Sist klarte laget imidlertid uavgjort mot Southampton hjemme. Ingen nye skader av betydning hos hjemmelaget.

  Skader: Eddie Youds (kne) - ubestemt tid, Martin Pringle (legg) - slutten av oktober, Ben Roberts (kne) - november, Matt Svensson (ankel) - slutten av september.
  Usikre: Clive Mendonca (fot).
  Karantener:
  Siste lag: Kiely, Kishishev, Powell, Stuart, Rufus, Kinsella, Hunt, Robinson (Todd 62), Brown, Jensen (Johansson 72), Lisbie (Newton 72).

  Tottenham-West Ham (11.09 Kl.21.00)

 • Tottenham: Tottenham halte i land en knepen seier over Everton sist helg etter å ha ligget to mål under tidlig. Steffen Iversen ble vraket til den kampen og etter tre mål av duoen Rebrov/Ferdinand er det lite trolig at Iversen får sjansen fra start i lokaloppgjøret mot West Ham. Darren ANderton er pånytt skadd, mens også Ben Thatcher er usikker. Chris Armstrong er imidlertid på vei tilbake fra sin langvarige skade.

  Skader: Darren Anderton (strekk) - oktober, Anthony Gardner (strekk) - slutten av september, Willem Korsten (hofte) - midten av oktober, Ledley King (fot) - oktober.
  Usikre: Ben Thatcher (ribbein), Chris Armstrong (ankel).
  Karantener: Ingen
  Siste lag: Sullivan, Carr, Freund, Campbell, Perry, Anderton (Clemence 19), Sherwood, Ferdinand (Iversen 88), Rebrov, Leonhardsen, Thatcher (Taricco 38).

 • West Ham: West Ham har hatt en katastrofal start på sesongen og står med to fattige poeng på fire kamper. Ungguta Joe Cole og Michael Carrick har imponert så langt, men rundt disse har det blitt for tynt. Uavgjort mot Manchester United og Sunderland i de to siste kampene kan imidlertid tyde på at Hammers har noe på gang. Mangler en suspendert Igor Stimac i denne kampen.

  Skader: Javier Margas (legg) - midten av september, Rio Ferdinand (hofte) - midten av september, Frederic Kanoute (lyskestrekk) - midten av september, Ian Pearce (kne) - slutten av september, Scott Minto (overtråkk) - slutten av september, Craig Forrest (mage) - midten av september.
  Usikre:
  Karantener: Igor Stimac
  Siste lag: Hislop, S. Pearce, Stimac, Sinclair, Lomas, Lampard, Cole, Winterburn, Di Canio, Carrick, Suker (Moncur 67).

  [email protected]