Normark: - Det er synd på Berit Riise

- Det er Berit Riise det er synd på i denne saken, sier Aalesund-trener Ivar Morten Normark dagen etter å ha blitt beskyldt for grov sexsjikane.

I Tabloid på TV 2 torsdag kveld uttalte Berit Riise på direkten at Normark, som ikke var til stede, hadde kommet med grove sexhentydninger overfor henne på et møte der sønnen Bjørn Helge Riise skulle være tema.

Normark avfeier dette, men saken går sterkt inn på ham.

- Jeg sov ikke mye i natt, nei. Jeg har prøvd å se på hennes motiv og bakgrunn for å si dette. Det blir stadig mer tydelig for meg at dette er ei dame som er relativt frustrert over sin egen mislykkethet, sier Aalesund-treneren til NTB.

Normark mener Berit Riise kun er ute etter å skape oppmerksomhet rundt seg selv etter tvisten mellom henne, Aalesunds Fotballklubb og sønnen Bjørn Helge Riise.

- I denne desperasjonen er hun villig til å gå veldig langt. Hun trenger hjelp. Denne saken handler ikke om meg. Det er en menneskelig tragedie for Berit Riise, sier Normark.

Han kunne tenkt seg et dementi fra Riise, men snakker foreløpig ikke om noe søksmål. Og det kan bli vanskelig. Her er det snakk om påstand mot påstand. Kun Riise og Normark var på møtet som fant sted for ett og et halvt år siden.

Mens Riise hevder hun ble offer for sexsjikane, sier Normark at han fortalte henne hva andre har sagt om Riise og hennes påståtte livsførsel.

- Jeg sa dette kun for å hjelpe henne, sier Ivar Morten Normark.