Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Normark: - Forbannet over at vi ikke scorer mål.

Uavgjort på Alfheim.

(Dagbladet.no:)

Tromsø - Viking 0-0.

Før kveldens Tippeliga-runde, hadde ikke Tromsø vunnet på de siste fire hjemmekampene, og Tom Prahls mannskap hadde syv strake bortekamper uten seier. Situasjonen er status quo etter dagens runde.

Etter en målløs og tidvis kjedelig kamp på Alfheim stadion, måtte begge lagene ta til takke med poengdeling.

- Jeg er umåtelig skuffet over at vi ikke scorer mål. Fotball er mye humør, og akkurat nå er jeg forbannet over at vi ikke scorer og vinner kampen. Men om noen minutter kommer nok humøret tilbake, sa Tromsøs trener, Ivar Morten Normark til TV2.

- Periodevis spiller vi OK, men i andre perioder spiller vi langt fra OK. I sum er det ikke godt nok til å vinne. Vi spiller for variabelt, sa en misfornøyd Normark til P4.

Fornøyd med poeng

Men Vikings trener Tom Prahl var fornøyd med poengdeling på bortebane. 


- Det var et steg i riktig retning for oss, sa han til P4.

Assistenttrener Arvi Taaler, var også tilfreds med kampresultatet.

- Vi viser stabilitet og fortsetter å ikke slippe inn mål. Vi tok tak i de første tretti minuttene av andre omgangen, men vi er for tynne fremover. Så jeg er fornøyd med poenget vi fikk med oss, sa han til TV2 etter kampen.Glimrende av Basso

I første omgang hadde Tromsø de beste målsjansene, men Ole Martin Årst og co klarte ikke å sette ballen i mål. Vikings dyktige keeper, Anthony Basso, skal ha mye av æren for at bortelaget fikk med seg et poeng fra Tromsø i dag.

Vikings målfarlige duo Peter Kovacs og Toni Nhleko kom aldri på de helt store sjansene og Tromsøs innbytter-keeper, Kenny Stamatopolous hadde ikke en altfor vanskelig oppgave de første 45 minuttene. Stamatopolous kom inn for Knut Borch, som slo opp en gammel fotskade etter bare åtte spilte minutter.

Redning på streken

Tromsø startet også best i andre omgang, og hadde et par småsjanser helt i begynnelsen av omgangen. Men etter få minutter, kom Viking gradvis tilbake i kampen og tok over initiativet og skapte gode sjanser.

Stavanger-laget kom på sin største målsjanse da midtbanespiller Peter Abelsson fikk ballen etter en corner, vendte og skjøt. Men Årst reddet på streken for Tromsø og avverget Viking-ledelse.

Tromsø kom tilbake i slutten av omgangen og fikk en trippelsjanse på tampen. Årst kom alene igjennom, men Basso blokkerte skuddet mesterlig. Årst fikk slått en pasning foran mål, som Stephan Ademolu nesten fikk tak i. Til slutt kom Thomas Hafstad på avslutning, som Basso nok en gang blokkerte. Kampen endte dermed uavgjort.

Vinnerinstinktet borte

- Det er skuffende. Vi vil ikke nok, og da vinner vi ikke. Vinnerinstiktet er rett og slett ikke der, sa Ole Martin Årst til Aftenposten.

- Vi hadde fortjent mer enn det ene poenget, men blir rett og slett for feige i andre omgang. Viking var tamme, men vi slapp dem inn i kampen i stedet for å "drepe" kampen.

Tromsø bunner fortsatt tabellen, mens Viking ligger på niende plass etter ni spilte kamper.

Vikings Thomas Pereira spilte i ettermiddag sin kamp nummer 200 i den norske eliteserien.

På grunn av suspensjoner, måtte hjemmelaget klare seg uten midtbanespillerne Roar Christensen og Lars Iver Strand. Viking spilte uten Alexander Ødegaard, som grunnet skade, er ute resten av vårsesongen.

NULL MÅL: Ole Martin Årst og resten av Tromsø-laget fikk ingen mål å juble over i dagens kamp mot Viking.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling