Normark: -  Vi har gjort alt vi kunne

For andre gang på rad rykket Aalesund ned etter bare èn sesong i Tippeligaen. Ivar Morten Nordmark lover å prøve en tredje gang.

STAVANGER (Dagbladet): -  Vi har gjort alt vi kunne for å spille god fotball og gi folk i Aalesund gode opplevelser, sa en fattet Nordmark etter kampen.

Det var bare ikke nok. Etter å ha blitt rundspilt og utklasset av Viking, var skuffelsen et faktum. To ganger har Aalesund rykket opp i Tippeligaen med Nordmark ved roret, begge gangene ble de blåst rett ned igjen. Hva som er galt, kan ikke sjefen si noe om ennå.

-  Nå skal vi ha et gravøl, så skal vi evaluere grundig noen uker, og så skal vi bygge klubben opp igjen, sier Nordmark.

Det eneste han vil si nå, er det alle kan se:

-  Vi er det dårligste hjemmelaget i Tippeligaen og vi har ikke vært gode nok mot de lagene som har ligget nærmest oss på tabellen.

Nordmark undertegnet en ny treårskontrakt med klubben i sommer, og blir sittende til tross for nederlaget.

I går ble Aafk i store perioder utspilt og overkjørt av Viking. I motsetning til styret er avtroppende trener Roy Hodgson fornøyd med Tippeliga-sesongen.

-  Hvis du etter seks serieomganger hadde sagt at vi skulle ende opp som nummer fem, ville jeg ha ledd av deg, sier Hodgson.

PÅ\'N IGJEN: Ivar Morten Nordmark skal gjøre et tredje forsøk på å få Aalesunds FK opp i Tippeligaen - og bli der.