Normark avviser sexsjikane

Berit Riise føler hun ble verbalt sextrakassert av Ivar Morten Normark i et møte sommeren 2001. Normark mener Riise tar feil, og at hun selv var med på å spøke om sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND/OSLO (Dagbladet): Det var på «Tabloid» på TV 2 i går kveld at Berit Riise først beskyldte Aalesund-trener Ivar Morten Normark for å ha trakassert henne seksuelt. Etter å ha sett beskyldningene på TV 2, tok Normark til motmæle, og fortalte i detaljer om hvordan han hadde oppfattet det som skjedde på møtet han hadde med Berit Riise for halvtannet år siden.

- Berit Riise bruker dette desperat for å trekke oppmerksomheten bort fra en sak der hun har sluppet opp for argumenter, sier Normark.

Ord mot ord

På den improviserte pressekonferansen i Ålesund i går kveld, ringte han personlig til Berit Riise for å forsikre seg om at de tenkte på samme episode. De gjorde de. Men hva som faktisk ble sagt, er de uenige om. Det er ord mot ord. Foran Dagbladet, VG og TV 2, kranglet de åpenlyst om hva som ble sagt på møtet. Dette fortalte Normark til Dagbladet om episoden i går kveld:

- Jeg kalte Berit inn til et møte på mitt kontor for å snakke om Bjørn Helge. Etter først å ha snakket om sønnen hennes og hva jeg mente om ham, så fortalte jeg Berit om hvor feil jeg syntes inntrykket av henne rundt om i landet er. Jeg fortalte henne at jeg mente hun hadde mye mer å fare med enn folk flest tror, og at de ofte har et usympatisk og lite fordelaktig inntrykk av henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer