Normark blir Mjølner-trener

Men får ikke hovedansvaret.

(Dagbladet.no): I november 2005 fikk Ivar Morten Normark sparken i Aalesund. Ikke lenge etter ble Normark presentert som ny Tromsø-trener, men gleden ble kortvarig. I juli 2006 ble han løst fra kontrakten, og siden da har han bare gjort en sporadisk trenerjobb for Samelandslaget.

Nå er den karismatiske nordlendingen klar for nye utfordringer - men på et litt annet nivå enn tidligere. Normark gikk nylig inn i 2. divisjonsklubben Mjølners trenerteam, melder Nordlys.

- Jeg har sagt ja til å være med fram til 1. mai. Så får vi se etter det, sier han.

Hovedtreneren i den nyopprykkede klubben er tidligere landslagsspiller Hans Hermann Henriksen. Normark er bosatt i Tromsø, og kommer til å pendle til Narvik.

- Jeg skal bidra med mine erfaringer fra et annet nivå og komme med innspill. Jeg blir også med på en del kamper, og vil også reise til Narvik i midtuka en del ganger. Men det er ikke aktuelt å flytte, sier Normark.

TILBAKE I MANESJEN: Men Ivar Morten Normark skal ha en nokså tilbaketrukket rolle i den nyopprykkede 2. divisjonsklubben Mjølner. Foto: SCANPIX
TILBAKE I MANESJEN: Men Ivar Morten Normark skal ha en nokså tilbaketrukket rolle i den nyopprykkede 2. divisjonsklubben Mjølner. Foto: SCANPIX Vis mer