Normark får fortsette i Aalesund

Men vil han sjøl?

(Dagbladet.no): Etter en evalueringsperiode forteller Aalesund Fotballklubb i dag på sine egne nettsider at de tilbyr hovedtrener Ivar Morten Normark en ny toårskontrakt.

- Arbeidet med evaluering av Ivar Morten har vært en positiv og givende prosess. Vi har fått gode og konstruktive tilbakemeldinger på Ivar Mortens arbeide, sier AaFKs leder Arne Aambakk.

Normark har vært i klubben i fem sesonger.

- Tilbakemeldingene vi fikk var positive, og tilbudet om en ny to års avtale er en ubetinget tillitserklæring til den jobben Ivar Morten har gjort – og ikke minst den jobben vi forventer at han skal gjøre. Både spillere, trenerteam, støtteapparat og øvrige av klubbens instanser har bidratt i evalueringen.

- Den konklusjonen vi entydig kunne trekke, var at Ivar Morten har kompetanse og motivasjon til å fortsette som en sterk og synlig bidragsyter i den videre utviklingen av AaFK. Derfor var det naturlig å tilby Ivar Morten Normark forlenget kontrakt, sier Aambakk.

Mens det i en periode har vært usikkert om Normark ville få lov til å fortsette, er det nå usikkert om han sjøl har lyst til å bli værende. Han skal være ønsket av flere andre klubber, og har bedt om å få vite hvordan klubben har tenkt å satse framover.

Aalesund sier de gir Normark tid fram til slutten av juli med å svare.

FÅR TILLIT: Ivar Morten Normark kan bli i Aalesund om han vil.