Normark fortsetter i Aafk

Men begge parter kan si opp kontrakten.

(Dagbladet.no): Ivar Morten Normark tar tre år til i Aalesund FK.

Nordlendingen kom til ålesundsklubben i 2001 og har ført klubben opp i Tippeligaen to ganger.

Normark har brukt sommerferien til å tygge på tilbudet han fikk fra klubben, og har også hatt samtaler med ledelsen om hva som skal skje med Aalesund framover.

- Målsetningen er klar, den er å bli en stabil Tippeliga-klubb. Det er hvordan vi skal komme dit vi har snakket om, sier Normark til Dagbladet.no.

Han sier at det har vært en konstruktiv prosess og legger til at det ikke har vært noen spenningsmomenter mellom ham og ledelsen.

- Det går på hvordan vi skal satse og hvordan vi skal drive denne klubben. Det er mange momenter som spiller inn på arbeidssituasjonen min som trener, forteller han.

Normark ønsker ikke å si noe om han er lovet midler til framtidige spillerkjøp.

- Den nye samarbeidsavtalen er prestasjonsrettet, noe som gjør at partene har muligheter til å si opp avtalen før 2008. AaFK og Ivar Morten Normark ser fram til et fortsatt konstruktivt samarbeid som vil være til beste for en positiv utvikling av Aalesunds Fotballklubb i årene som kommer, skriver klubben på sin hjemmeside.

AAFK-JUBEL: Aafk-trener Ivar Morten Normark fortsetter i Aalesund. Her etter seieren mot Odd i april. Foto: SCANPIX
AAFK-JUBEL: Aafk-trener Ivar Morten Normark fortsetter i Aalesund. Her etter seieren mot Odd i april. Foto: SCANPIX Vis mer

Dette betyr i klartekst at begge partene kan si opp kontrakten hvis Aalesund skulle rykke ned.

Aafk er nest sist i halvspilt Tippeliga med 10 poeng.