Norsk 20-åring invitert på prøvespill i La Liga-klubb

Ole Kristian Lauvli fra Raufoss kan få drømmeovergangen.

KEEPERTALENT: Raufoss Fotballs keeperkomet Ole Kristian Lauvli har tiltrukket internasjonal oppmerksomhet for sine prestasjoner i 2. divisjon denne sesongen. Her må han ut i full strekk i oppgjøret mot Nybergsund tidligere i år, en kamp de vant 1-0. Foto: Raufoss Fotball.
KEEPERTALENT: Raufoss Fotballs keeperkomet Ole Kristian Lauvli har tiltrukket internasjonal oppmerksomhet for sine prestasjoner i 2. divisjon denne sesongen. Her må han ut i full strekk i oppgjøret mot Nybergsund tidligere i år, en kamp de vant 1-0. Foto: Raufoss Fotball. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det unge keepertalentet Ole Kristian Lauvli har vært i fantastisk form denne sesongen for Raufoss Fotball, og ble nylig stemt frem av Raufoss-supporterne som årets spiller.

Ifølge Oppland Arbeiderblad (OA), er den spanske La Liga-klubben Elche en av flere klubber som følger det 20 år gamle keepertalentet tett. Så tett at de har invitert ham på ti dagers prøvespill.

- Det føles nesten urealistisk Ole Kristian Lauvli ble hentet til Oddsen-Ligaen og Raufoss IL fra 3. divisjonsklubben Nordre Land ved nyttårstider i fjor, like før inneværende sesong.

Han var tiltenkt rollen som reservekeeper bak langt mer erfarne Richard Claesson (37), men imponerte i sesongoppkjøringa og har stått samtlige kamper for Raufoss denne sesongen. Alt har gått veldig fort for 20-årige Ole Kristian Lauvli.

- Jeg spilte jo i tredjedivisjon i fjor, og så egentlig ikke for meg at jeg skulle greie å bli førstekeeper i Raufoss denne sesongen, forteller Lauvli til Dagbladet.

- Men jeg har prestert jevnt, og har hatt en komet-sesong. Jeg følger jo nøye med på internasjonal fotball, både Premier League og La Liga, og det føles egentlig litt urealistisk at jeg kanskje skal til en La Liga-klubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer