VISER SEG FRAM: Den tidligere Aalesund-spilleren Fredrik Ulvestad har ikke funnet seg ny klubb, men viser seg nå fram for Premier League-klubben Burnley. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VISER SEG FRAM: Den tidligere Aalesund-spilleren Fredrik Ulvestad har ikke funnet seg ny klubb, men viser seg nå fram for Premier League-klubben Burnley. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Norsk 22-åring trener med Premier League-klubb

Den tidligere Aalesund-spilleren Fredrik Ulvestad har ikke funnet seg ny klubb, men viser seg nå fram for Premier League-klubben Burnley.

Den tidligere Aalesund-spilleren Fredrik Ulvestad har ikke funnet seg ny klubb, men viser seg nå fram for Premier League-klubben Burnley. 

22-åringen har jaktet på en ny arbeidsgiver siden kontrakten med Aalesund gikk ut ved nyttår. Både Rosenborg, Molde, Strømsgodset og svenske IFK Göteborg har vært interessert i midtbanespilleren.

Nå drømmer han om å ta et enda større steg. For ifølge Sunnmørsposten har Ulvestad siden forrige uke trent med Burnley.

Faren Rune Ulvestad, som også fungerer som sønnens rådgiver, vil verken bekrefte eller avkrefte avisens opplysninger. Han er ikke stresset for at sønnen står uten klubb.

- Det norske overgangsvinduet er åpent til slutten av mars, og det finnes knapt en norsk klubb som ikke ønsker Fredrik velkommen. Sånn sett haster det ikke, men det er klart at vi kan tenke oss en avklaring raskest mulig, sier han.

Selv om overgangsvinduet i England er stengt, kan klubbene fortsatt hente kontraktsløse spillere. Burnley sliter for tiden med fravær på mange sentrale midtbanespillere.

(NTB)