<strong>FRAKTET BORT:</strong> Stian Saugestad var oppe og gikk, men ble seinere fraktet vekk i helikopter. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati
FRAKTET BORT: Stian Saugestad var oppe og gikk, men ble seinere fraktet vekk i helikopter. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati Vis mer

Stian Saugestad falt i Bormio

Norsk alpinist falt stygt i Italia - fraktet bort i helikopter

Stian Saugestad bommet i en sving og ble slengt i sikkerhetsnettet i super-G-rennet i italienske Bormio lørdag. Skadeomfanget er fortsatt ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nordmannen ble liggende i sikkerhetsnettet, men etter omtrent fem minutter utenfor løypa kunne man se at 26-åringen hadde reist seg opp på egen hånd, melder NRK.

Ytterligere 25 minutter senere ble han fraktet vekk i helikopter. Fallet førte til at rennet ble stoppet i nesten en halvtime.

- Skadeomfanget er foreløpig udefinert. Vi har kontakt med manuellterapeuten som er med ham i helikopteret til sykehuset, så får vi se hva de sier etter hvert, sier landslagssjef Christian Mitter til NRK.

Saugestad falt også stygt og pådro seg en hjernerystelse i Kitzbühel forrige sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer