Norsk banestormer kan få bot på 41 000 kroner

Risikerer også utestengelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svenske Expressen melder at aktor vil straffe ishockeyspiller Mats Rosseli Olsens banestorming med en bot på 41 500 svenske kroner.

Det var i slutten av april at ishockeyspilleren, som nettopp hadde vunnet SM-gull med Frölunda, stormet banen i fotballkampen mellom IFK Göteborg og Malmö FF. Kampen var blitt stoppet da en kinaputt var blitt kastet inn på banen og eksploderte nær Malmö-spiller Tobias Sana.

Rosseli Olsen måtte fjernes av vakter, og hendelsen fikk mye oppmerksomhet. I etterkant angret nordmannen seg, og nå kan stuntet koste ham dyrt.

- Jeg beklager det som skjedde. Jeg beklager til landslaget, Frölunda og fansen. Det som skjedde var ment som noe morsomt, men det ble til noe helt annet, sa han til pressen.

Rosseli Olsen fikk fortsette i sin svenske klubb, og det norske ishockeyforbundet lot han delta i VM, men saken ble anmeldt. Nå melder Expressen at aktor vil straffe nordmannen med en bot på 41 500 svenske kroner. Han har 30 dager på seg til å godkjenne straffen som innebærer at han må betale 50 dagsbøter på 830 kroner.

Frölunda-stjernen risikerer også utestengelse fra eliteseriekamper i fotball i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer