Norsk banestormer kan få bot på 41 000 kroner

Risikerer også utestengelse.

Svenske Expressen melder at aktor vil straffe ishockeyspiller Mats Rosseli Olsens banestorming med en bot på 41 500 svenske kroner.

Det var i slutten av april at ishockeyspilleren, som nettopp hadde vunnet SM-gull med Frölunda, stormet banen i fotballkampen mellom IFK Göteborg og Malmö FF. Kampen var blitt stoppet da en kinaputt var blitt kastet inn på banen og eksploderte nær Malmö-spiller Tobias Sana.

Rosseli Olsen måtte fjernes av vakter, og hendelsen fikk mye oppmerksomhet. I etterkant angret nordmannen seg, og nå kan stuntet koste ham dyrt.

- Jeg beklager det som skjedde. Jeg beklager til landslaget, Frölunda og fansen. Det som skjedde var ment som noe morsomt, men det ble til noe helt annet, sa han til pressen.

Rosseli Olsen fikk fortsette i sin svenske klubb, og det norske ishockeyforbundet lot han delta i VM, men saken ble anmeldt. Nå melder Expressen at aktor vil straffe nordmannen med en bot på 41 500 svenske kroner. Han har 30 dager på seg til å godkjenne straffen som innebærer at han må betale 50 dagsbøter på 830 kroner.

Frölunda-stjernen risikerer også utestengelse fra eliteseriekamper i fotball i Sverige.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram