Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk curlinghåp etter seier over Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang og slo Danmark 10-8 i OL søndag. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale.

SEIER: Håvard Vad Petersson (t.v.) og Christoffer Svae og resten av det norske curlinglaget slo Danmark. Foto: REUTERS/Cathal McNaughton
SEIER: Håvard Vad Petersson (t.v.) og Christoffer Svae og resten av det norske curlinglaget slo Danmark. Foto: REUTERS/Cathal McNaughton Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge gikk fra 1-2 til 5-2 på en omgang. Den tredje endte med hele fire norske steiner best plassert i boet.

Det ble tre nye norske poeng i sjette omgang og ledelse hele 9-3, men Danmark kom tilbake. Skip Thomas Ulsrud bommet grovt med sistesteinen i sjuende omgang. Ledelsen var plutselig nede i 9-7.

Norge med står med to seirer og tre tap på fem kamper. Ytterligere tre seirer på de fire siste kampene, vil trolig gi omspill om å komme med i semifinalen.

Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea. Da venter USA. Storbritannia, Italia og Sverige er de siste norske motstanderne i grunnspillet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!