Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk curlingseier over Andy Kapp

Reiste seg mot tysk tegneserie-skip.

Skip Thomas Ulsruds lag reiste seg etter tapet mot Canada i curling-VM.

Natt til onsdag ble det 7-6-seier over Tyskland.

Tyskernes skip Andy Kapp utlignet til 6-6 i niende omgang. Team Ulsrud sikret imidlertid det matchvinnende poenget i siste omgang.

Dermed ble det en ny knepen seier for de norske curlingherrene.

Norge åpnet best, men tyskerne kom sterkt tilbake. I siste del av kampen fulgte lagene hverandre tett. Etter sju matcher står Norge med fire seirer og tre tap. Det holder til delt andreplass. Suverene Canada leder med sju seirer av sju mulige.

Curling-VM er en tøff prøvelse for våre svenske naboer. Anders Kraupps lag står med håpløse 1-6 etter sine sju første kamper i grunnspillet.

(NTB)

GLISSENT: Foran en enslig tilskuer dro det norske laget i land seieren mot Tyskland i curling-VM. I bildet norske Torger Nergård sammen med den tyske skipen Andy Kapp. Foto: REUTERS/SCANPIX
GLISSENT: Foran en enslig tilskuer dro det norske laget i land seieren mot Tyskland i curling-VM. I bildet norske Torger Nergård sammen med den tyske skipen Andy Kapp. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media