Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk fan sender trøstebrev til Hulls manager

Phil Brown takker brevvennen.

TROR PÅ FRAMGANG: Phil Brown er optimistisk på Hulls vegne etter fire poeng og fem mål på de to siste kampene. Foto: Paul Ellis /Scanpix
TROR PÅ FRAMGANG: Phil Brown er optimistisk på Hulls vegne etter fire poeng og fem mål på de to siste kampene. Foto: Paul Ellis /Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): Hull-manager Phil Brown har fått en norsk brevvenn. Supporteren sender han stadig nye brev og statistikk som trøster manageren.

Brevvennen har pekt på statistikken for engelske klubber gjennom historien og mener Hull har gjort det svært bra de siste årene.

- Merkelig nok mottok jeg statstikk fra en supporter fra Norge som ofte sender meg brev. For noen uker siden skrev han til meg og ba fansen om å ta til fornuften og se på vår historie, sier Brown til avisa.

Statistikken plasserer Hull på 56. plass av 92 klubber i det engelske ligasystemet.

- Det plasserer oss ikke engang i Championsship, men i League One. Det ga meg et nytt syn på virkeligheten. Om folk ser på statistikken, bryr jeg meg ikke om. Det jeg trenger, er å se på Premier League-tabellen ved sesongslutt og få en tredje sjanse her, sier Brown.

Hull ligger for øyeblikket på 16. plass i Premier League. Før lørdagens kamp mot West Ham hadde klubben bare scoret ti mål denne sesongen. 3-3 mot West Ham hjalp på scoringsvegringen, men Brown er ikke fornøyd med resultatet. Og han mener klubben skulle hatt et straffespark i sluttminuttene.

- Vi skulle ha vunnet 4-3. Det ville ha fått tilskuerne tilbake til tribunen. Men nå har vi fire poeng og fem scoringer på de to siste kampene på hjemmebane. Det er en gryende selvtillit som skal vise seg gjennom bedre prestasjoner, sier Brown.

• Laget får sjansen til å bevise det allerede i kveld, når de tar imot Everton på hjemmebane klokka 20.45.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media