Norge håndball-VM 2019

Norsk fiasko: Han knuste oss!

Tapte for Mikkel Hansen og dansk rutine.

KVELDENS STJERNE: Mikkel Hansen ble et nummer for stor mot Norge i den siste kampen i gruppespillet. FOTO: Henning Bagger / NTB scanpix.
KVELDENS STJERNE: Mikkel Hansen ble et nummer for stor mot Norge i den siste kampen i gruppespillet. FOTO: Henning Bagger / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEN danske superstjernen Mikkel Hansen med hjelp av et par like rutinerte håndballkompiser ble første bråstopp for den norske VM-drømmen. Dette mesterskapet kan fortsatt endte flott selv etter 26 - 30 mot de danske hjemmefavorittene, men etter en slik fiasko er mulig å se at det ennå er for tidlig for et ungt Norge.

For der Danmark med sine mer rutinerte stjerner tok initiativet fra start og beholdt roen nesten hele kampen igjennom, fungerte våre håndballgutter først da tapet var klart og det bare gjenstod ett kvarter.

Da hadde det vært alt for mye Mikkel Hansen på en kveld der han stoppet på 14 mål på 18 forsøk.

DET hender visst at det blir for mye av Mikkel også utenfor banen. Noen sesonger og mesterskap etter gjennombruddet i 2007 måtte daværende landslagstrener Ulrich Wilbæk snakke ham ned fordi lagets store stjerne oppildnet gikk løs på lagkamerater han ikke syntes hadde trøkk nok:

- Jeg har tatt fatt i ham et par ganger for å få ham til å forstå at noen av medspillerne kanskje blir lei seg, fortalte Ulrich om episodene fra dengang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer