- Norsk fotball må bli bedre, og det må vi gjøre sammen

Kåre Ingebrigtsen håper neste års eliteserie blir jevnere. - Vi må sammen gjøre norsk fotball bedre, mener Rosenborgs suksesstrener.

HAR HATT SUKSESS: Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen. Foto: Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
HAR HATT SUKSESS: Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble ingen reell gullkamp i årets sesong. Selv om RBK tapte i åpningsrunden, stakk trønderne tidlig fra og var totalt overlegne. På det meste ledet Ingebrigtsens lag med over 20 poeng.

En formdupp helt på tampen etter at seriemesterskapet allerede var i boks, gjorde at det til slutt skilte 15 poeng ned til Brann på annenplass. Ingebrigtsen håper og tror neste sesong blir mer spennende.

– Vi skal bli enda flinkere på feltet og gjøre det vi kan for å bli bedre. Skal noen ta oss igjen, må de trene godt og mye. Jeg håper jo på en jevnere eliteserie, men de andre må strekke seg. Vi skal ikke bli noe dårligere. Norsk fotball må bli bedre, og det må vi gjøre sammen, sier Ingebrigtsen til NTB.

Europa

Norge har ingen klubber med i noen av europacupene i høst. Det ble stopp i kvalifiseringen for samtlige fire lag som forsøkte seg.

– Skal vi ha lag ut i Europa, må eliteserien bli bedre. Det har vi alle godt av, og det tror jeg også kommer til å skje. Jeg tror ikke vi får seile ifra til sommerferien neste år, mener Ingebrigtsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer