Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norsk fotballspiller dopingtatt

22-åring brukte anabole steroider.

En 22 år gammel norsk fotballspiller er tatt for doping, melder Antidoping Norge. Han ble testet i mai i år og prøven inneholdt anabole stoffer.

B-prøven er analysert og bekreftet analyseresultatet. Spilleren som ikke er identifisert, blir anmeldt med påstand om utestengelse i to år regnet fra 23. juli.

I en pressemelding skriver Antidoping Norge at testresultatene viser at spilleren har tatt både drostanolon og Tamoxifen.

En 21-årig styrkeløfter er også tatt etter å ha avgitt en positiv prøve i mai. Han ble testet utenfor konkurranse, og det er fastslått at han har brukt det anabole stoffet stanozolol. Også denne utøveren er anmeldt med påstand om utestengelse i to år.

Antidoping Norge har også gått til anmeldelse av en spiller i amerikansk fotball for bruk av cannabis. Det blir nedlagt påstand om utestengelse i fire måneder for denne spilleren som er 19 år gammel.

Alle prøvene er blitt analysert ved hormonlaboratoriet ved Aker universitetssykehus.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling